Shakes Posted March 10, 2007 Report Share Posted March 10, 2007 Kupio bi Nintendo Entertainment System (NES) i Super Nintendo i(ili) ketridze za njih. 064 127 23 87 Nebojsa movie.onair@gmail.com ili na PM Skoro sam dobio NES i SNES od drugara ali nazalost nijedan ne radi samo blinka lampica(na NES-u) a sto se SNES-a tice njemu sija lampica ali nista ne izbacuje na ekranu kada je upaljen ketridz pa sam odlucio da kupim obe konzole koje rade a ako ove uspem da popravim jos bolje. Da neko ne zna nekog majstora ko bi mogao da mi pogleda konzole? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rmb Posted March 10, 2007 Report Share Posted March 10, 2007 Ja sam imao NES al je nazalost strina poklonila nekom :( Nego koliko se secam na NES-u lampica blinka kad nema kertridza unutra a ako blinka kad je on unutra onda je prljav i treba ga dobro ocistiti (kertridz a mozda i pinovi u samom NES-u) Inace mozes ih odneti u neki tv servis da pogledaju .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shakes Posted March 11, 2007 Author Report Share Posted March 11, 2007 Inace mozes ih odneti u neki tv servis da pogledaju .. Mislis da ce u tv servisu znati sta rade, ok probacu u ponedeljak da nadjem nekog servisera .... Potraga se nastavlja , i dalje trazim te dve konzole i naravno IGRE.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts