N F H S | Noob Saibot Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 (edited) DOWNLOAD link http://d01.megashares.com/?d01=00d3125 ko god bude odgledo film neka mi ostavi komentar ovde znacilo bi mi mnogo ;) soundtrack: -Sector 6 -Troy intro -Rob Zombie Living Dead Girl (Subliminal Seduciton Mix) -LINKIN PARK - FIGURE -Celldweller - The Last Firstborn -Marylin Manson - The Fight Song -Insolence - Poison Well -Styles of Beyond - Nine thou -The Rasmus - In The Shadows -Dead Poetic - Lolita's Medicine traje 9:45 min - rezolucija 800:600 - codec Xvid - velicina 280mb screnovi : Edited March 8, 2007 by N F H S - Noob Saibot Quote http://img02.picoodle.com/img/img02/7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chang Li Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 Previshe efekata .... Dobicu leukemiju od svi tih treskavica slike i boja.... Quote e svasta Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 epilepsiju brate :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mankind Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 Ko sve nece napraviti film ;)) Quote klipiri klapari klap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chang Li Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 film je dobar ali previse sevanja...odose oci... dobro je da ima kvalitetniji domaci filmova Quote e svasta Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 rado bih ga skinuo ali ne znam kako Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
teshke_123 Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 (edited) jes gadno Edited March 9, 2007 by zH|Teshke. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
N F H S | Noob Saibot Posted March 9, 2007 Author Report Share Posted March 9, 2007 (edited) hehe meni ako nesto netreska u filmu dok radim onda bolje i da ga neradim :D (imam spor krvotok - pa mi treba dosta adrenalina) samo da znate da u treileru za hitout 2 je bilo mnogo vise "treskavice i fleseva" nego u ovom filmu pa su ljudi rekli da im se svidja, a ako vam se nesvidja zbog igraca koji su u njemu onda tako i napisite... ;) Ko sve nece napraviti film ;)) ja mislim da bi totalno drugacie misljunje imao da se nalazis u filmu ;) Edited March 9, 2007 by N F H S - Noob Saibot Quote http://img02.picoodle.com/img/img02/7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
N F H S | Noob Saibot Posted March 9, 2007 Author Report Share Posted March 9, 2007 (edited) hehe meni ako nesto netreska u filmu dok radim onda bolje i da ga neradim :D (imam spor krvotok - pa mi treba dosta adrenalina) samo da znate da u treileru za hitout 2 je bilo mnogo vise "treskavice i fleseva" nego u ovom filmu pa su ljudi rekli da im se svidja, a ako vam se nesvidja zbog igraca koji su u njemu onda tako i napisite... ;) ja mislim da bi totalno drugacie misljunje imao da se nalazis u filmu ;) Previshe efekata .... brate to su ti osnove za svaki normalan cs film...:P EDIT - jel moze da se obrise poust kad se zeznem posto sam se upravo zeznuo 2 pousta sam stavio a otisao sam na edit? Edited March 9, 2007 by N F H S - Noob Saibot Quote http://img02.picoodle.com/img/img02/7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikola thc Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 Brate aj nam pojasni kako da skinemo film... meni je trazhio neku aktivaciju passporta... ja sam to ukucao i sad kazhe ovo : The link's filesize is larger than what you have left on your Passport WHAT TO DO WHAT TO DO !>?!? dal trebam da chekam 2 sata... Your download passport will renew in 0:111:35. SHIT ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
N F H S | Noob Saibot Posted March 9, 2007 Author Report Share Posted March 9, 2007 http://webprod3.megashares.com/index.php?d...ob%20Saibot.avi inace skrolujes dole i pise click here to download - e ako i to zeza onda neznam :P Quote http://img02.picoodle.com/img/img02/7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikola thc Posted March 10, 2007 Report Share Posted March 10, 2007 sad sam samo click na ovaj link i pocheo je DL Thx :0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikola thc Posted March 10, 2007 Report Share Posted March 10, 2007 Puko mi je DL na 53 Mega... i prijavio ga je kao uspeshan DL i fajl je zatvorio i sve ali nishta ne radi... Probatju ponovo :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikola thc Posted March 10, 2007 Report Share Posted March 10, 2007 brate... ovo opet puklo ali sada na 65 mega... opet ista pricha... zatvoren file ali ne radi... Ako je neko negde drugde mozhda uploadovao.... ili ako mozhe da stavi na EUC torrente ili sharuje na Elite Hubu.... let me know plx ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 10, 2007 Report Share Posted March 10, 2007 (edited) I kod mene ista prica... Edited March 10, 2007 by x.Files ' LeSiN@r Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly*zomb1e Posted March 11, 2007 Report Share Posted March 11, 2007 (edited) nek baci na sbb EUC torrente to bi bilo do jajno [ako moze] puca dl... Edited March 11, 2007 by sly*zomb1e Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
N F H S | Noob Saibot Posted March 11, 2007 Author Report Share Posted March 11, 2007 nek baci na sbb EUC torrente to bi bilo do jajno [ako moze] puca dl... E posto je meni net veoma slab - uploud oko 5/kbit-a jel moze neko ko je vec skinuo film i ono ima solidan net da nakaci na www.filefront.com ili vec neki dobar houst i ostavi link ovde - alternativa vam je los kvalitet ali barem moze da se pregleda Quote http://img02.picoodle.com/img/img02/7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pura. Posted March 11, 2007 Report Share Posted March 11, 2007 gledo sam movie, extra je stvarno vidi se da je profi odradjen samo nisam ljubitelj te vrste muzike :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikola thc Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 Dajte okachite ga na EUC torrente ili na Elite Hub ! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 Najbolje bi bilo da vas bas boli dupe sto puca dload,i da nastavite da kulirate...JEBO VAS FILM !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
x - Files[kassad] Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 lesinar je eksplodirao... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikola thc Posted March 13, 2007 Report Share Posted March 13, 2007 Najbolje bi bilo da vas bas boli dupe sto puca dload,i da nastavite da kulirate...JEBO VAS FILM !!! ma sisaj ga [:(!] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eXe_bRE Posted March 16, 2007 Report Share Posted March 16, 2007 stavi na rapid ili sendspace ovo sranje puca na 15 mega :D Quote Server je nashtelovan za pro gaming. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikola thc Posted March 17, 2007 Report Share Posted March 17, 2007 ma meni puklo na 165... iznervirao sam se... ali sam uporan :D Bash je shit host !! Dajte ljudi neko ko je skinuo... stavite bre na Torrent ili na DC++ nemojte da ste sise sisate ! (nije loshe da si sisata sisa...) :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
N F H S | Noob Saibot Posted March 17, 2007 Author Report Share Posted March 17, 2007 ljudi ja bi stavio , ali i ovako na megashares mi je ortak bacio film jedva sam ga namolio da nakaci + i on nema bas neki net tako da ako nekog nemrzi plz da okaci na www.filefront.com oni imaju dobar hosting provereno svi bacaju filmove tamo - na rapidsheru je 100mb max - na filefrontu je 1gb max a dobri su - tako svi kazu - tako da ako neko bude bio tako fin ;) i okaci film na filefront slava mu :D Quote http://img02.picoodle.com/img/img02/7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts