mohican Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 Poshto mi rekose da je nov oko 11k sto mi je glupo da dajem za tolko staru konzolu zanima me jel mozhda prodaje neko ovde polovnjak ili da zna nekog ko prodaje? OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 Kod nas u NS-u ima na spensu za 6000 ljadi ja mislim , tj ima u Crashu . Kod nas u NS-u ima na spensu za 6000 ljadi ja mislim , tj ima u Crashu . Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted March 6, 2007 Author Report Share Posted March 6, 2007 Danas sam zvao nekog lika iz ns on prodaje psone + 2 mem kartice + 30 igrica ali samo jedan joystavetj za 8k Sta sve ulazi u tih 6k? Jel to novo u radnji? OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 Pa mislim kakvo je to pitanje da li je novo u radnji , naravno da je novo . A to sam ja jos davno gledao sada je mislim i opala cena . A u paket ulazi ja mislim standard joystick + mem kartica + 2 igre . Tako je bar pre bilo :) Poz nadam se da sam bio od pomoci neke . Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted March 7, 2007 Author Report Share Posted March 7, 2007 Pa ne znam ja shta je crash, mozda je igraona enihu thnx za help OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted March 7, 2007 Report Share Posted March 7, 2007 E da ludi ja ihihihihii . To ti je prodavnica kod nas jedna poznata koja je specijalizovana za prodaju konzola svih vrsta i igrica za njih i sve oridjinali :)))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts