Tauruss Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 Prodajem novo napajanje Cooler Master Extreme Power PCAP, 380W, low noise. Juče kupljeno za 52e, pisana grancija od 1 godine. Malo više detalja: http://www.itsvet.com/proizvod/cooler-master-extreme-power Za sve vas, 50 e Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 pa shta je sad bilo? btw. ne radi ti link No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted March 6, 2007 Author Report Share Posted March 6, 2007 Prodato. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted March 6, 2007 Author Report Share Posted March 6, 2007 Samo jedna napomena. Kupio sam 2 napajanja. Jedno za mene a jedno za ortaka koji je igrom slučaja upao u frku sa kešom pa je morao da ga proda svoje. Inače, napajanje je savršeno. Izgleda prelepo, super radi i što je jako bitno, skroz je nečujno. Apsolutna preporuka. Ako vam treba prodajno mesto javite se na pm jer ga preko neta teško možete naći. Urgh, hvala još jednom Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted March 7, 2007 Report Share Posted March 7, 2007 Ima u desku bez problema. Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted March 8, 2007 Author Report Share Posted March 8, 2007 Opet ću ponoviti da je to PCAP serija, u DESKU ih nema, lično sam zvao. Oni imaju PMSP i PMSR koji nisu ni blizu kvalitetu/izgledu ovog modela. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 A tebi napajanje stoji na monitoru pa je izgled bitan? OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 hejteru;) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 možda ima providno kućište čovek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted March 8, 2007 Author Report Share Posted March 8, 2007 Imam providno kućište. Nije mi toliko bitan izgled ali kad je nešto lepo nije greh to naglasiti. Napajanje je pre svega uzeto jer je skoro potpuno nečujno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 a i ne koshta toliko zbog lepote, majku mu:) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts