Zba Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 Zeroxe, idi napravi topic 'prestao sam da igram,unistio sam cd,i sad ucim za fax' Quote grinder says: eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu grinder says: :) grinder says: i uspeo sam .... grinder says: NE! ` Nemanja Recoba ` says: :D grinder says: realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ping-vin Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 najgore sto mi se deasava je player didnt show :(( glupi random team svaka 10-ta partija player didnt show, jel se desava jos nekom to ? Quote bla bla truc truc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 Zeroxe, idi napravi topic 'prestao sam da igram,unistio sam cd,i sad ucim za fax' ili dobijam Sasea hota i crea ali imam 4:2 stats? Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grinder Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 Zeroxe, idi napravi topic 'prestao sam da igram,unistio sam cd,i sad ucim za fax' GG ili dobijam Sasea hota i crea ali imam 4:2 stats? Quote Dlakav kao majmun, al' mi obrijana kita Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zba Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 "Necu biti na inetu od danas, ko oce nek adduje moj msn da pricamo" Malo i ja offtopic Quote grinder says: eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu grinder says: :) grinder says: i uspeo sam .... grinder says: NE! ` Nemanja Recoba ` says: :D grinder says: realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 Zabo, tvoj svaki drugi post je offtopic :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zba Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 Govedo, tvoj svaki post je malouman, ne teraj me da teram hajlija da vadi slike Quote grinder says: eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu grinder says: :) grinder says: i uspeo sam .... grinder says: NE! ` Nemanja Recoba ` says: :D grinder says: realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 Da uporedimo moje i tvoje postove, pa da vidimo ciji je post vise malouman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 obojica ste maloumni na svoj nacin, ali Zaba je prvak tu ipak :) Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kyoshi Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 Izgleda Highl1 na godisnjem pa koristite priliku :P. Quote Grender(:P): Vidi one tamo sorserke, kakav ona build order ima, za njih ne treba patch rade sve same. www.head-hunters.co.nr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 jok, ovako ih pustim pa ce posle da bude sladje kad padne ban Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zba Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 Nemoj mene, uzmi zenu i decu (andjela i mala goveda) Quote grinder says: eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu grinder says: :) grinder says: i uspeo sam .... grinder says: NE! ` Nemanja Recoba ` says: :D grinder says: realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
misaking[X] Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 Zaba veliki maher Quote Dr.Mr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted March 9, 2007 Author Report Share Posted March 9, 2007 Ja sam stvarno kurate srece. Sve mi radi lepo dok mi ne treba, i onda dodje reset laddera i kao odluchim da igram dosta, i svaku drugu me discuje, i i dalje ne znam u chemu je problem. Uninstalirao sam Zone Alarm, menjao drivere za modem jedno 5 puta, i NE ZNAM KOJI MU JE KURAC u pizdu materinu. LASDKLF SKLDGLKSDLG Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 lol nub Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ping-vin Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 baci modem keru nek ga grize Quote bla bla truc truc Link to comment Share on other sites More sharing options...
misaking[X] Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 bolje kurate srece nego nikakve ^^ Quote Dr.Mr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 Ja sam stvarno kurate srece. Sve mi radi lepo dok mi ne treba, i onda dodje reset laddera i kao odluchim da igram dosta, i svaku drugu me discuje, i i dalje ne znam u chemu je problem. Uninstalirao sam Zone Alarm, menjao drivere za modem jedno 5 puta, i NE ZNAM KOJI MU JE KURAC u pizdu materinu. LASDKLF SKLDGLKSDLG svrati do mene ja sam blizu singidunuma da vidis kako radi imba SBB internet Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zba Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 Grine, igraj managera, iovako do sad nisi igrao wc3, koj se sad tu trpas... Quote grinder says: eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu grinder says: :) grinder says: i uspeo sam .... grinder says: NE! ` Nemanja Recoba ` says: :D grinder says: realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted March 9, 2007 Author Report Share Posted March 9, 2007 (edited) svrati do mene ja sam blizu singidunuma da vidis kako radi imba SBB internet Aj u ponedeljak/utorak, ako nemash fax or sth. Chucemo se. Grine, igraj managera, iovako do sad nisi igrao wc3, koj se sad tu trpas... I igram menadzera, vec 10+ godina, i ne drzi me to bash toliko. A wc3 sam igrao dok si ti srao u gace i jeo pachija govna. Edited March 9, 2007 by Green Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zba Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 (edited) Ja mislim da je 15+ godina, ili 60+ Edited March 9, 2007 by Zba Quote grinder says: eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu grinder says: :) grinder says: i uspeo sam .... grinder says: NE! ` Nemanja Recoba ` says: :D grinder says: realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted March 10, 2007 Author Report Share Posted March 10, 2007 Od `96-te, i Fifa Soccer Managera tachnije (imam ga i dalje)... I shto pishesh glupe postove, da ne veruje chovek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 10, 2007 Report Share Posted March 10, 2007 da bre, grin je bio prvi pomocnik Fergusonu od 92-e, dok nije uzeo Queirosa. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts