Pura Posted March 7, 2007 Report Share Posted March 7, 2007 reset hhhhhh oni resetuju nabijem 6-0 oni ponovo resetuju nabijem 1-0 oni o5 resetovali 3 x zaredom ...................... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted March 7, 2007 Report Share Posted March 7, 2007 Ja 9-3 atm. Dobio sam TyPnap-a, nekog lika iz oXz i nekog lika sa 18-6. I onda mi je upao Grubby i mnogo me razgazio...bash mnogo...smorio sam se svaka cast, TypNap je bio odlican igrac, acks.gogoz Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted March 7, 2007 Author Report Share Posted March 7, 2007 OK, discovalo me sad i popizdeo sam. Ali nije klasichan disc, nego izgleda neki problem sa Windowsom. Znachi, izgled taskbara se promeni na sekund u onaj matori iz win98/2000 etc i sve samo prestane da radi... Jel ima neko predstavu u chemu je problem? Highl1? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted March 7, 2007 Report Share Posted March 7, 2007 I meni isto... Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zba Posted March 7, 2007 Report Share Posted March 7, 2007 Problem je u mozgu, ti zamislis disc, i discuje te, los ti je mozak Quote grinder says: eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu grinder says: :) grinder says: i uspeo sam .... grinder says: NE! ` Nemanja Recoba ` says: :D grinder says: realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted March 7, 2007 Report Share Posted March 7, 2007 Zaba aka fora Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted March 7, 2007 Author Report Share Posted March 7, 2007 (edited) I opet sada. Bash sam popizdeo. Nemam predstavu shta moze da bude, trazim sad po netu... [edit]Aj kao imam neku ideju. Vudumene, da ne koristish Zone Alarm? Imam trip da se neshto ne slazu Bnet i ZA.[/edit] Edited March 7, 2007 by Green Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted March 7, 2007 Report Share Posted March 7, 2007 Ma jok imam samo Kaspersky... A ZA sam unistalirao zbog tih sranja... Battle.Net je preopterecen malo pre kada sam hteo da uradim /stats odgovorio mi je "Too many server requests". Jebeni Bnet... i raspala Telia... Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted March 7, 2007 Report Share Posted March 7, 2007 E to se meni desavalo kad me je stalno discovalo. Posle otprilike 2-3 meseca je samo prestalo :D, samo sto se i sada desi po neki put :> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted March 7, 2007 Author Report Share Posted March 7, 2007 Pa jebem mu mater onda bash Mislim, meni se desilo nekoliko puta to ranije, pa je prestalo. I sad od restarta laddera 4 ili 5 puta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zba Posted March 7, 2007 Report Share Posted March 7, 2007 To 'Too many server requests' nema veze sa tvojom conn, govedo nemoj da places na conn i elfove vise keve ti, a inace dosta njih se zalilo na ZA, probaj sa nod32 ili kaspersky, mada nod>>all :) Quote grinder says: eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu grinder says: :) grinder says: i uspeo sam .... grinder says: NE! ` Nemanja Recoba ` says: :D grinder says: realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted March 7, 2007 Report Share Posted March 7, 2007 Zabo, opet si pijan ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axe_of_Blood Posted March 7, 2007 Report Share Posted March 7, 2007 I meni se chini Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted March 7, 2007 Report Share Posted March 7, 2007 Sabija koca :))))) Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted March 7, 2007 Author Report Share Posted March 7, 2007 To 'Too many server requests' nema veze sa tvojom conn, govedo nemoj da places na conn i elfove vise keve ti, a inace dosta njih se zalilo na ZA, probaj sa nod32 ili kaspersky, mada nod>>all :) Oboze, otprilike si sad rekao "E, ne valja ti taj hamburger, idi igraj fudbal, bolje je" Zone Alarm = Firewall, Nod32/Kaspersky = Antivirus. Antivirus vec imam. Sad cu da probam da odigram sa ugashenim firewallom, sinoc me nije discovalo a mislim da sam igrao bez fw-a. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted March 7, 2007 Report Share Posted March 7, 2007 Nema veze to zeleni.. Sve sam pokusavao, ali se i dalje pojavljivalo :) Budi strpljiv... ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted March 8, 2007 Author Report Share Posted March 8, 2007 (edited) Izgleda da ima veze sa Zone Alarmom. Sad sam ga ugasio i vec tri partije je sve ok. Upao mi Sharky na ladderu Edited March 8, 2007 by Green Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 jesi ga opr'o ko budalu ? Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted March 8, 2007 Author Report Share Posted March 8, 2007 (edited) Aha Elem, nije do Zone Alarma, desilo mi se sad opet. Sranje Edited March 8, 2007 by Green Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 daj rep, nemo' si cava, i upali nekad msn, slobodno. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted March 8, 2007 Author Report Share Posted March 8, 2007 Da, vidish, nisam upalio MSN ima 3-4 dana. A shto se repa tiche, `ladno nisam snimio. Pomislio sam: "Ma ovaj baja je losh, jebesh rep." I krenem sledecu partiju, i whisperuje me da je to on. Znachi nema ni LastReplay-a. Jbg, mozda on ima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zba Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 Istripovao si se, a lazes za sharkyja, da si rekao apm, poverovali bi ti, al sharky..... Quote grinder says: eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu grinder says: :) grinder says: i uspeo sam .... grinder says: NE! ` Nemanja Recoba ` says: :D grinder says: realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted March 8, 2007 Author Report Share Posted March 8, 2007 Istripovao si se, a lazes za sharkyja, da si rekao apm, poverovali bi ti, al sharky..... 'haha', koja komedija De sam tu ja!?!?!?!1111! Trebao si da napises i navijace vatrene, sve Xyligani Problem je u mozgu, ti zamislis disc, i discuje te, los ti je mozak ELF IMBA[:D] Kako vas ne zimr toliko da pisete, spava mi se Neki od Zabinih poslednjih postova... Forum ce da se urushi u sebe josh malo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 Zaba je direktan potomak Fate Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted March 8, 2007 Author Report Share Posted March 8, 2007 ^Ovo je gore od onoga "Jebo ti pas krvavim kurcem kevu na caletovom grobu..." Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts