Green Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 I eto, pochela je Season V i ladder je resetovan (i izgleda da ce opet, josh jednom sada) Discuss... Krecem aktivno da igram opet. Nadam se da ce i aDSL skoro, pa da mi pomogne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 greene, si chitao chekajuci godoa ? Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted March 6, 2007 Author Report Share Posted March 6, 2007 "Nisam" FU Shalu na stranu, zovem telekom svaki dan, sutra ce cale i da ode tamo da vidi shta moze da se uradi. Danas su mi rekli da ocekuju da ce jako brzo da mi srede, kao, reshavaju decembar trenutno (ja sam se prijavio 21-og). Valjda ce, jebem li ga. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 a nisu reshili ni novembar skroz, loze te Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 163 rank, jos malo i da me zovu u sezonu 5 !1!11! :) Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare-SOMBOR Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 e jbg taman nabacim lvl 50 i oni resetuju ! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 I eto, pochela je Season V i ladder je resetovan (i izgleda da ce opet, josh jednom sada) Discuss... Krecem aktivno da igram opet. Nadam se da ce i aDSL skoro, pa da mi pomogne. Cak je i meni stigao ADSL :D Odoh po lvl 50, brb :> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted March 6, 2007 Author Report Share Posted March 6, 2007 (edited) Stigao ti je? OMG, dotak`o sam dno. A da, bio sam rank 26 nocas Season V invite plx! Edited March 6, 2007 by Green Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
radull Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 Pa i ja sam rankiran na at 63 sam :)))) TheUnforgiveN- jos malo pa season V i come :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 Jos malo pa se gleda at :D @ Green: Stigao jos pre nedelju dana =)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 E super RESTART !!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 kad u prvoj igri na resetu ledera dobijete disc mislim da cu preskociti ... <3 sbb Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mickeyyy Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 Ja sam ceo proshli mesec odrzavao account na 39 lvl da mi ne bude decay i sad mi se ovo desi :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grinder Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 A ja sam danas igrao protiv lika rank br. 1 na netu. Stats 95-130 :P Quote Dlakav kao majmun, al' mi obrijana kita Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banzai Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 Lepo reset napokon ... danas sam se malo naigrao ali bilo je ono teshkih partija da ti neki dobar lik upadne na pochetku na primer 5 ili 6 partiju mi upao neki lik iz ngt clana mislim da se zove tk_noobkiller ili tako nesto ali orc tower imba :D! Quote Demon Hunterov ulti=crn covek sa krilima koji pljuje neke zelene lopte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted March 6, 2007 Author Report Share Posted March 6, 2007 kad u prvoj igri na resetu ledera dobijete disc mislim da cu preskociti ... <3 sbb Nije to do SBB-a. BNet se bagovao sinoc gadno, restart je bio 2 puta, i partije izmedju prvog i drugog se nisu rachunale. Mene je discovalo 2x zaredom, i psovao sam i YUBC i komp i modem i sve, ali sam posle skapirao da je sve discovalo tada. Posle 2gog restarta se sve normalizovalo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakis Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 reset je gotivna stvar za igrace do 35lvl da im sad bude do jaja zezanje zbog ranka :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 ja mislio bice lak ladder run, kad ono posle 9-1, ngt.fav, nway.stimpify (Igrao tgl ko ga ne zna-orc ofc), kNet.Majestic,sk.fire, znaci poludeo sam... Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 i 9-5 a ?:) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bullseye_So Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 kao da je bio smak sveta, svi samo "balblalba" o ranku, ko retardirani, jos nisam uspeo shvatit ell ;\ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 i 9-5 a ?:) da je 9:5 imao bih dobar stats :D Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 Izgleda je novi AMM, meni na 6-0 upao lik sa 11-1 :> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 Za sada 7:4 i to je dobro za jedno dugo ne igranje :)) Nego meni stalno ono nesto war jaguje , kao 1-2 sec sve stoji i posle sve ubrza ili se baguje po 0,5 sec onako zastajkuje i to svakih 5-10 sec jebote sta li moze biti nemam virusa , neda me nerviraa ono tipa kada hocu tp ili slicno ako se to desi ode mi hero ili se izbaguje sve jel mis isto ostane ukocen aa sta je toooo u doti mi se ne desava . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted March 7, 2007 Author Report Share Posted March 7, 2007 Ja 9-3 atm. Dobio sam TyPnap-a, nekog lika iz oXz i nekog lika sa 18-6. I onda mi je upao Grubby i mnogo me razgazio...bash mnogo...smorio sam se Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DontFear Posted March 7, 2007 Report Share Posted March 7, 2007 Ja 9-3 atm. Dobio sam TyPnap-a, nekog lika iz oXz i nekog lika sa 18-6. I onda mi je upao Grubby i mnogo me razgazio...bash mnogo...smorio sam se Okachi rep ! nemoj sad da se izvlachish .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts