Jump to content

Ima li ko cincilu za kucnog ljubimca?

Recommended Posts

Prijateljica mi ima jednu musku cincilu i neke se cudne stvari desavaju sa njim pa ako neko ima iskustva (ili zna nekoga ko ima) bio bih zahvalan kada bi ostavio kontakt. Vrsljala je po internetu ali ovaj problem se ne spominje...

"Ako putnik ne naidje na boljega od sebe ili na sebi jednakoga, neka se cvrsto drzi svoje osamljene staze jer nema druzenja sa budalom."

Dharmapade [5]

moj ortak drzu cincilu...

mogao bih da ga pitam ako zna. mada koliko vidim posto je neuobicajen problem ne znam da li ce znati neko ko nije strucan, ali nije mi problem da ga pitam.

Does sponsors helping to you and your team or?

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

kole ce prevesti.u redu je...

pa u principu i ona je stala na tome da je ne dostatak seksualne aktivnosti najverovatniji problem, Formicae kojeg je pola cincila tvoga druga?:) Elem znam da je pre izvesnog vremena Norbu (ime cincile:) poceo znacajno da gubi apetit, a shodno tome i kilaza mu se drasticno smanjuje pa od toga krecu dalje neke pojave

"Ako putnik ne naidje na boljega od sebe ili na sebi jednakoga, neka se cvrsto drzi svoje osamljene staze jer nema druzenja sa budalom."

Dharmapade [5]

Savet od ortaka: skoci do neke radnje koja prodaje hranu za taj tip zivotinja i popricaj sa njima, trebalo bi da ti daju kapi koje se potom stavljaju cincili u vodu. Ali nisi dao dovoljno informacija, jer krenula dlaka da mu opada ili mu se mozda izmet promenio? Ako te smara ovde da pises sibni pm slobodno, pa cu se konsultovati sa drugarom.

pa u principu i ona je stala na tome da je ne dostatak seksualne aktivnosti najverovatniji problem, Formicae kojeg je pola cincila tvoga druga?:) Elem znam da je pre izvesnog vremena Norbu (ime cincile:) poceo znacajno da gubi apetit, a shodno tome i kilaza mu se drasticno smanjuje pa od toga krecu dalje neke pojave

kolko ja znam male chinchila je u pitanju. :)

Does sponsors helping to you and your team or?

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

kole ce prevesti.u redu je...