domiNus Posted February 21, 2007 Report Share Posted February 21, 2007 Predstavljamo vam najnoviju zvanicnu zakrpu za FM 2007: Patch 7.0.2! Zakrpa izpravlja gomilu stvari a ima i data update u cijem pravljenju je ucestvovao direktno i ovaj sajt! Kao sto je vec receno ranije, sve promene koje smo predlozili za nasu ligu i nas FMS Update, usle su u ovaj zvanicni patch! Patch je tezak 80mb, i serveri su poprilicno zakrceni. No, ko je pratio juce nas sajt koji je prvi i jedini objavio da ce patch uopste izaci, sigurno se pripremio za download i dosao na vreme, tako da njemu nece biti problem. Patch mozete preuzeti sa linka ispod, gde mozete procitati i sve promene koje on donosi: Patch 7.0.2 fm-serbia.net Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vrabac Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 Lepo, lepo... Quote - Ne, ne trebaju mi pare. Ja se ne prodajem za pare. Ja sam umetnik i jebe mi se za pare! Jebe mi se za vas i vašu jebenu modu, jebe mi se za vaše liftinge, stajlinge, pilinge, i kenja mi se od vaših dijeta, bookova, lookova... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts