Vićsa Posted February 21, 2007 Report Share Posted February 21, 2007 19 sam lvl (Orc Hunter)... Koji mi je najbolji pet za lvl-ovanje? Shta da tame-ujem? Ko moze najvishe batina da popije? ;) Za sad imam Crocoliska. Uzeh ga na 10 lvl-u... I kako da mu menjam ime? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted February 21, 2007 Report Share Posted February 21, 2007 recheno ti je doco da su svi petovi isti (sto se tiche dmga koji rade), sve do lvl 43 kad cesh tejmovati bangalasha u stv....imash bar 5 diskusija o hunterima i petovima na wow subforumu, koristi search funkciju, "it's THAT easy" minorne razlike postoje u special skilovima (jer su neki ogranicheni na odredjene petove) http://www.bookofwarcraft.com/guides/class.../pet-skills.htm pogledaj i prouchi, mada ti sada to nece nista znachiti jer si i dalje nalozheni nub, a sudeci po stanju stvari, neke BM hunte u tbc to ostaju i posto dodju do 70og...mislim...sta reci osobi koja ne zna sta je desni klik? doco sine aj ti batali ili wow ili rakiju dok igrash isti...ne ide ti dobro kombo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts