LESkOpoz Posted February 10, 2007 Report Share Posted February 10, 2007 Samo me zanima kome treba to 3. mesto... Link to comment Share on other sites More sharing options...
wakno Posted February 10, 2007 Report Share Posted February 10, 2007 ' date='Feb 10 2007, 20:14' post='942705'] Par pitanja(mrzi me da zovem :D, a i verovatno zanima jos ljudi) koje su nagrade tacno i jel se igra jedna mapa u finalu ili bo3 i koje su mape u grupi i polufinalu.... owako za grupe,mislio sam da budu CBBLE I TRAIN,a fazon DA POLUFINALE BUDE INF,A FINALE D2... Ipak je d2- d2 :)... Najsladje za kraj... :) STA WI MISLITE? El ima neki predlog? jooooj snage nemam da se borim eo svega mi Link to comment Share on other sites More sharing options...
andr1a Posted February 10, 2007 Report Share Posted February 10, 2007 meni se svidja ta ideja. There are no disabled people. Only people who have met Chuck Norris. Â Link to comment Share on other sites More sharing options...
andr1a Posted February 10, 2007 Report Share Posted February 10, 2007 Odo ja da jedem, pa malo napolje da vidim svetlost dana! GenKy ti da se lepo provedes veceras(znas na sta mislim) ^^ Ostalima bih samo pozeleo srecu na turniru sutra, da se ispucamo lepo i da se zajebavamo muski, da pokupimo nagrade i onda da se slikamo sa njima ^^ i tako.. poz bre ! o[^_^]o There are no disabled people. Only people who have met Chuck Norris. Â Link to comment Share on other sites More sharing options...
GenKy Posted February 10, 2007 Report Share Posted February 10, 2007 GenKy ti da se lepo provedes veceras(znas na sta mislim) ^^ JASHTA! :D ako se ja veceras lepo provedem uzimamo prvo mesto, ako ne jbg :D ONE LOVE, TJM! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrk1 Posted February 10, 2007 Report Share Posted February 10, 2007 hahaha KITONE da vidis svetlost dana u 9 sati uvece ... e stvarno si taliban :D Nije mi dobro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted February 10, 2007 Report Share Posted February 10, 2007 Samo me zanima kome treba to 3. mesto... Pa rachunaj na to. Pripremi se za space ; ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
neutralni Posted February 10, 2007 Report Share Posted February 10, 2007 u zivotu nisam video ovako glup sistem turnira... toliko od mene... zar nije bilo lakse da se naprave 2 grupe od po 6 ekipa ili 4 grupe od po 3 ekipe,ovako je skroz DEBILNO... Ne znam bas ko ce da se cima da daje 2500din da bi odigrao eliminacije na turniru koji ima 12 ekipa!?!?!?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted February 10, 2007 Report Share Posted February 10, 2007 Pa dobro jel moguce da ne mislis ni malo? 10 KOMPJUTERA,EEEEJ ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly_komar Posted February 10, 2007 Report Share Posted February 10, 2007 ja vam samo zelim : " sretjno svima " " nema razloga za bolji svet , sve sto smislim stvorim ga za sebe .... " Link to comment Share on other sites More sharing options...
dAk1.V2L Posted February 10, 2007 Report Share Posted February 10, 2007 Tu si u pravu...pa pola ekipa nece doci upravo iz tog razloga....da daju 2500din za jedan mec.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bagerseN Posted February 10, 2007 Report Share Posted February 10, 2007 ko ne dodje da bog da mu niko ne doso na 40 dana Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loodilo! Posted February 10, 2007 Report Share Posted February 10, 2007 (edited) Tu si u pravu...pa pola ekipa nece doci upravo iz tog razloga....da daju 2500din za jedan mec.... e vidi ne bih da vredjam...ako to tako shvatis ali sistem koji je napravio covek je najrealniji sa tim brojem ekipa i tim brojem racunara...veruj mi....uostalom...ako dolazis da osvojis tur ...nije ti bitno kako skim i kad....a ako zelis grupe od 100 pa da pola prodje pa se mozda izvuces...onda nije ekipa za tur...onda svi na steam pa pikaj meceve do jutra :))) a ekipe koje znaju sta je car turnira ce doci... poz svima p.s.nadam se da ne moramo ujutru da dolazimo da donosimo kintu da to mozemo kad dodjemo!??! Edited February 10, 2007 by Loodilo! GuerillaMethod | Loodilo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
< glorija > HeaveN Posted February 10, 2007 Report Share Posted February 10, 2007 e loodilo samo da ti kazem da poneses vazelin za sutra :D a sto se tice turnira extra je organizovan sa eliminacijama za prvo kolo meni je krivo sto ima tako malo ekipa ali nema veze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dAk1.V2L Posted February 10, 2007 Report Share Posted February 10, 2007 Ja samo kazem, ne moras odmah da pucas cuvaj pucu za sutra :) ..... Vir2aL dolazi 100%..... Pozzz Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted February 10, 2007 Report Share Posted February 10, 2007 E bre ljudi,sve u svemu,dodjite sutra da se druzimo,puckamo,i najbitnije zabavimo...GL 2 all !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
insane.dkl Posted February 10, 2007 Report Share Posted February 10, 2007 Samo me zanima kome treba to 3. mesto... prodas nekom malcu u igraonici :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
wakno Posted February 10, 2007 Report Share Posted February 10, 2007 (edited) Momci pa realno sa 12ekipa nisam mogao nista drugo sem da u prvom kolu stawim eliminacije... pazi mogao sam da stawim 3 grupe po 4,al gledaj sad (4*3*3)/2=18 ,pa bi morao 2grupe po 3 to je 18+6,pa polufinale 24+2,plus FINALE ... Znaci 27 utakmica,za 1dan,ne bih bas rekao.... 27*45 minuta... :) zanimljiwa racunica.... Hvala na podrsci, trudio sam se koliko sam mogao,ipak owo je prwi put da oraganizujem owakwo nesto,i zelim swima da wam se zahwalim,i mogu wam reci da sam pochastwowan sto ce mi na turnir doci NAJBOLJE EKIPE iz nase zemlje.... Pronadjite se sami u owome pozz za swe... GL&HF to ALL e vidi ne bih da vredjam...ako to tako shvatis ali sistem koji je napravio covek je najrealniji sa tim brojem ekipa i tim brojem racunara...veruj mi....uostalom...ako dolazis da osvojis tur ...nije ti bitno kako skim i kad....a ako zelis grupe od 100 pa da pola prodje pa se mozda izvuces...onda nije ekipa za tur...onda svi na steam pa pikaj meceve do jutra :))) a ekipe koje znaju sta je car turnira ce doci... poz svima p.s.nadam se da ne moramo ujutru da dolazimo da donosimo kintu da to mozemo kad dodjemo!??! kinta pred prwi mech!! znaci nemorate da se cimate... Edited February 10, 2007 by wakno jooooj snage nemam da se borim eo svega mi Link to comment Share on other sites More sharing options...
GenKy Posted February 10, 2007 Report Share Posted February 10, 2007 posto space igraona nije javila da je promenjen raspored mecha eto ja cu. PoA vs Guerilla Method se igra u 11:30. ONE LOVE, TJM! Link to comment Share on other sites More sharing options...
wakno Posted February 10, 2007 Report Share Posted February 10, 2007 posto space igraona nije javila da je promenjen raspored mecha eto ja cu. PoA vs Guerilla Method se igra u 11:30. lol a kad igraju obrenowachani :) ne stwarno a V2L vs [f] ? el ulecu u was termin ? jooooj snage nemam da se borim eo svega mi Link to comment Share on other sites More sharing options...
andr1a Posted February 11, 2007 Report Share Posted February 11, 2007 pa pretpostavljam, ali nemam pojma veruj mi, i meni je u 12 sati javljeno da mi igramo u 11:30. sta da kazem.. nemam pojma There are no disabled people. Only people who have met Chuck Norris. Â Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted February 11, 2007 Report Share Posted February 11, 2007 Meni je neutral iz DOMINATION ONLINE-a upravo javio na PM da oni nece doci...kad onda mi da dolazimo?!Molim sto pre za odgovor... Link to comment Share on other sites More sharing options...
x - Files[kassad] Posted February 11, 2007 Report Share Posted February 11, 2007 (edited) pazi prva nagrada 10000 dilingera, a druga 5000!?!?!?!? LOL! Ako bude 12 ekipa doslo to je 30000 ! CEMU GREED?????? Stavi 10000, 7000, 5000 i dobar si 100 evra koji ce nekom besplatni sati u igraoni? P.S. Zar nije bolji sistem 4 grupe (4 nosioca) sa po 3 ekipe , samo prva ekipa ide u polufinale i to je to! Imao bi isti broj meceva i sve ekipe bi dosle jer bi imale sigurno minumum 2 meca! Edited February 11, 2007 by x - Files[kassad] Link to comment Share on other sites More sharing options...
neutralni Posted February 11, 2007 Report Share Posted February 11, 2007 ' date='Feb 11 2007, 08:34' post='942914'] P.S. Zar nije bolji sistem 4 grupe (4 nosioca) sa po 3 ekipe , samo prva ekipa ide u polufinale i to je to! Imao bi isti broj meceva i sve ekipe bi dosle jer bi imale sigurno minumum 2 meca!jbg... to sam mu i ja predlozio... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zigOne Posted February 11, 2007 Report Share Posted February 11, 2007 Mi iz V2L smo bili zakazani od 11:30.....Pa premesteni za 13h....a od 13h poa nije ni pocela mech sa GM tako da bi igrali teko oko 2-3h.....a mi smo tako blejeli od 11h.....ma vazi......i to samo za eliminacije pa ako udjesh u grupu dodji sutra..... momci neozbiljni ste..... #Vir2aL @quakenet v2L TEAM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts