watch:. Posted February 4, 2007 Report Share Posted February 4, 2007 Igra li neko manager ili samo ja? :) ajde mogli bi malo o tome da pricamo tipa igraci neki i slicno :) Nije mi jasno sto se tice treninga znaci dovedem sve najbolje trenere namestim sve posebno za odbranu,krila,sredinu i napad a ocene i samo opadaju :( jel zna neko kako to da se poboljsa? A sto se tice samog manager-a poceo je mnogo da me nervira posto vodim celu tekmu i 93 minutu primim go ali ne svaku xex :) Quote Ma necu ni da trosim reci na jajare i funjare i na sve ove cave sto iza ledja su se sunjale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted February 4, 2007 Report Share Posted February 4, 2007 da si mi zhiv i zdrav... fm naravno ? eo sa partizanom imam status 4 dana igranja, manchesterom 2, valensijom 3 :\ za normala klubove u dobrim ligama, toplo preporuchujem cavenaghi(ja). chovek sabija sa golovima. pozicija ST. freddy guarin takodje (M RC) fernando gago (DM) marcelo (d/wl L) --> 18 godina, daje golove bek ko nenormalan :)) ... kad se setim ,editovacu Quote Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
watch:. Posted February 4, 2007 Author Report Share Posted February 4, 2007 za njih znam sa proslog managera sem sa ovog gago-a :) a jel znas mozda kako ovo sa treninzima ide?posto mi se bas raspadaju igraci :( Quote Ma necu ni da trosim reci na jajare i funjare i na sve ove cave sto iza ledja su se sunjale Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted February 4, 2007 Report Share Posted February 4, 2007 Ubacio sam te na msn-u, objasnicu ti sve lepo na tenane, a usput pogledaj www.fm-serbia.net Imash tu gomilu textova o treninzima, preporuchene igrache, i svashta josh A uskro izlazi FM Magazin #7 u kojem sam asistent urednika ;) Da ne duzhim, videcesh vec ;) A ti Divac mailom dobijash taj magazin ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted February 6, 2007 Report Share Posted February 6, 2007 o yeah znash mail, onaj gmail? Quote Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted February 21, 2007 Report Share Posted February 21, 2007 agresiv jel? ma poslacu ti na msnu, nije problem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts