sly_komar Posted February 3, 2007 Report Share Posted February 3, 2007 (edited) Patch radjen od strane www.pes-serbia.com team-a mozete ga skinuti ovde : http://www.pesoholichari.com/vb/showthread.php?t=3590 MSL liga umesto holandjana ovo je beta verzija updejt za 10tak dana , [bolji OptionFile , C - league - Bundes liga , Navijachi , Zastave , Player Faces itd itd ... ] Edited February 3, 2007 by sly_zomb1e Quote " nema razloga za bolji svet , sve sto smislim stvorim ga za sebe .... " Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atlantis Posted February 5, 2007 Report Share Posted February 5, 2007 Zanimljivo, sad ću skinuti. Ajd nekako probajte da sačuvate recimo barem Ajax i PSV iz Holandske lige :) Quote GVOSH! → PS3 online gaming Balkan forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly_komar Posted February 9, 2007 Author Report Share Posted February 9, 2007 Pa i ja sam za :) da se oni prebace u B league , al patch ne radim ja ..nego ..ahm momci sa pesoholichari.com :) ja sam samo reklamirao ovde :) elem moj je ofk beograd.. [edit players] toliko sam ja uradio...ostalo nista nije moje...ocene itd... iskreno , mnogo je dobar graficki deo i tako te stvari , OF je zhasu , al najvili su updejt za par dana pa tje valjda srediti to ,a nadam se i ajaxu i psvu u B league... Quote " nema razloga za bolji svet , sve sto smislim stvorim ga za sebe .... " Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted February 9, 2007 Report Share Posted February 9, 2007 Svaka čast za patch. Mnogo truda treba da bi se ovako nešto napravilo. GG. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 E,ja sam to skinuo,i instalirao,i zaista super izgleda...ali me samo zanima da li je update-ovano sa zastavama i navijanjem??Za bundes ligu me iskreno bas briga;))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts