qwert00 Posted February 1, 2007 Report Share Posted February 1, 2007 dakle posto imam samo gore pomenuti procesor treba mi jedna od 2 varijatne: da prodam(menjam) athlon3000+ 939 ili da kupim(menjam) neku plocu za 939... u zavistnosti sta odgovara vlasniku ploce:) a moze i da bacamo novcic da odlucimo ko ce da kupi,a ko da proda:) ako je neko za lutriju:) //hold 'em necu da pominjem Hitno inace jer imam neku varijantu nove ploce asus via za ddr, no nekako mi se to ne svidja em zbog cene em zbog ddr i via chipset-a.... C programmers never die. They are just cast into void. C# programmers don't die either. They get garbage collected Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted February 1, 2007 Report Share Posted February 1, 2007 Za koliko bi dao CPU? Ja imam neku kombinaciju za plochu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwert00 Posted February 2, 2007 Author Report Share Posted February 2, 2007 Za koliko bi dao CPU? Ja imam neku kombinaciju za plochu. daj navedi koja je ploca u pitanju? ja sam da uzmemo obe realne cene i da bacamo novcic,pa ko dobije njegovo?:) i naravno da pare porazenom za vrednostot njegove komponente, :) cena je 55-60e box, nisam ni odredio neku cenu do sad, nadam se ploci pre svega (uzeo bih to za sebe bas:) ) dakle koja ploca i sta kazes?:)jel si kockarskog duha? C programmers never die. They are just cast into void. C# programmers don't die either. They get garbage collected Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted February 2, 2007 Report Share Posted February 2, 2007 MSI K8N Neo4 Platinum. Mislim da je nova oko 120e. Ova koju treba da dobijem je korishcena mesec dana. Ne znam bash da li sam za kocku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts