Shakes Posted January 17, 2007 Report Share Posted January 17, 2007 Hteo bi da kupim Amigu 1200 (posto sam je imao pre desetak godina pa me valjda sada uhvatila nostalgija) pa ako je neko ima na prodaju moze me kontaktirati na: mob. 064 127 23 87 mail. movie.onair@gmail.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted January 17, 2007 Report Share Posted January 17, 2007 Nemash ti te pare... :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Punisher Posted January 17, 2007 Report Share Posted January 17, 2007 Video sam jednu pre oko godinu dana na prodaju u fullu za oko 300 evra. Imala je hdd, cd, sve kartice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 17, 2007 Report Share Posted January 17, 2007 CD?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Punisher Posted January 18, 2007 Report Share Posted January 18, 2007 Da, CD. Evo iskopao sam oglas. Odavno je prodata. Amiga 1200 PPC CPU: BlizzardPPC 603e/200 MHz & 040/25 MHz RAM: 64 Mb/60 ns GFX: BVision 8 Mb (permedia2) HDD: 5.1GB Quantum CD-ROM: Teac 24x modem: USR Sportster 33.6k FAX/Voice kuciste: Power/Elbox Tower (original za Amigu 1200) Amiga mis, Din tastatura (kuciste ima adapter za tastaturu) Blizz je iz poslednje serije, kuciste je fabricki pravljeno za A1200. Na 040 procesoru je stavljem pasivni hladnjak (fabricki nepostoji nista) tako da je sada jedva mlak. OS 3.9 je instaliran, HDD je pun sa igrama. Uz Amigu dajem i 6DVD-a na kojima se nalazi najnoviji Debian Linux v3.1, 16cd-iso fajla 68k verzija i 16cd-iso PPC verzija, 3DVD-a na kojima se nalaze ADF fajlovi za gotovo sve Amiga igre od pocetka do 94-95, kao i nekoliko CD diskova sa Amiga igrama. Dajem jos i Video adapter (home made) od Amige do monitora, Amiga video (23pin) to CRT 15pin. Imam jos i 2x32mb 72pin simm ako nekom treba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shakes Posted January 18, 2007 Author Report Share Posted January 18, 2007 Ma znam i ja taj oglas cak znam i lika koji je oglas postavio, na kraju je Amiga otisla za oko 250 eura. Mada mene zanima Amiga bez CDa i HDD i bez akceleratora i memorije posto mi je sve to ostalo od starog kompjutera.U principu veci broj ljudi koji ih prodaju nabudzene imaju originalno kuciste kao PC dok mene zanimaju klasicne 1200tke. Najtuznije od svega je sto je Amigina zajednica kod nas skoro izumrla dok u okolini (Hrvatska,BIH, Slovenija a o ostalim zemljama da ne pricamo) postoji razvijena scena koja i dalje cuva secanje na ovu neverovatnu masinu.Pojavile su se u poslednje vreme cak i neke PCI kartice za povezivanje PC-a i Amige koje neverovatno dobro funkcionisu. Mozda sam kao bivsi amigista suvise pristrasan ali kazem da je velika steta. Kad sam uspeo da nabavim Amigu CD32 ne vidim razlog zasto ne bih uspeo da nadjem i nju. U svakom slucaju, i dalje trazim i ne odustajem!!! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts