Crash Override Posted January 23, 2007 Report Share Posted January 23, 2007 Ko je sada ovaj 47@mission? lol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted January 23, 2007 Report Share Posted January 23, 2007 Isti onaj koji je bio pre Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
47@mission Posted January 24, 2007 Report Share Posted January 24, 2007 Isti onaj koji je bio pre lawl Ivane i da znam, ne bih pleteo dredove zbog vremena. To zahteva jako puno vremena minimalno 3-4 sata, ali obicno mnogo vise. Mislim jeste da bih uzo pa potrazio na netu guide:D za pravljenje dredova cisto da finansiram TBC, posto keva nece da mi ga kupi al sta je tu je. Tako da: nemam dredove, ne pletem ih, nisam u rege fazonu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orange Posted January 24, 2007 Report Share Posted January 24, 2007 (edited) Ako ne pletes dredove, onda mora da nelegalno pretaces benzin :) A Karleusa, cudi me da je sa Shabanom... Obicno se napucane silikonske bombe pale na studnete u vijetnamkama ili CS igrace... Edited January 24, 2007 by nervozni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 24, 2007 Report Share Posted January 24, 2007 što se nisi javio za onaj posao gaming prodavca, time bi isfinansirao i više nego TBC (koji bi, inače, dobio sa popustom za zaposlene CT-a)? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted January 24, 2007 Report Share Posted January 24, 2007 daj pustite da umre ovaj topic :) svaki put se smorim kad vidim da ga neko ozivi ;( Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
47@mission Posted January 24, 2007 Report Share Posted January 24, 2007 (edited) kakav posto gaming prodavca? jel nesto u bilo kao konkurs u com tradeu ili sta? ajde objasni molim te. ako je bilo 16 nisam mogao svejedno da radim, posto sam bio na Jahorini, vozio bord par dana, pa kad sam video kako mi se ortaci muce, uzeo sam skije da ih malo poducim spustu Iako sam extra djak, spreman sam da shljakam, nije bitna tezina posla, samo da nije previse vremenski zahtevan, jer mi od znanja nema love do 20+ godina. i ako ima jos nesto takvo reci btw lova kao lova nije problem. problem su cale i keva koji je kontrolisu Edited January 24, 2007 by 47@mission Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 24, 2007 Report Share Posted January 24, 2007 bio je konkurs ali za to si zakasnio. od sada pažljivije prati forum :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts