pilauda Posted January 12, 2007 Report Share Posted January 12, 2007 drolja bre......ufffff jbt......kako je ogavna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sex Machine Posted January 12, 2007 Report Share Posted January 12, 2007 pazi,ogavna jeste, drolja jeste, ali to se iz ovih snimaka ne moze zakljuciti. Quote http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457 b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?" mare:"glupa je ko kugla ispod kauca" Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted January 12, 2007 Report Share Posted January 12, 2007 ^ E vala i ti neshto da kazesh kako treba. Quote Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sex Machine Posted January 12, 2007 Report Share Posted January 12, 2007 Quote http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457 b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?" mare:"glupa je ko kugla ispod kauca" Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted January 12, 2007 Author Report Share Posted January 12, 2007 bolesno je snimati svoju ribu i onda da gledas klip ... !!! @SX mchn sto jes jes ...ali meni i nije toliko ogavna :D Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchk1c4 Posted January 12, 2007 Report Share Posted January 12, 2007 bolesno je snimati svoju ribu i onda da gledas klip ... !!! ahahah da bre, bas je sik : )) Quote I MAY NOT BE PERFECT, but parts of me are excellent Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sex Machine Posted January 12, 2007 Report Share Posted January 12, 2007 bolesno je snimati svoju ribu i onda da gledas klip ... !!! @SX mchn sto jes jes ...ali meni i nije toliko ogavna :D pazi pod 1.ovo je snimao onaj lik fudbaler, znaci seljacina koji se sa kamerom(u bilo kom obliku) upoznao verovatno pre 2 godine kad je dosao sa sela u kom je nikao.tako da je verovatno snimao jer je bio fasciniran koliko je tehnologija napredovala od kad je on zadnji put stupio u kontakt sa njom. pod 2.i ne izgleda mi da je snimao da bi OWO posle gledao. pod3.zavisi u kom izdanju snimas ribu pa posle gledas meni to npr nije sick. Quote http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457 b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?" mare:"glupa je ko kugla ispod kauca" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted January 12, 2007 Report Share Posted January 12, 2007 nemoj da vređa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sex Machine Posted January 12, 2007 Report Share Posted January 12, 2007 ne vredjam ih kao grupu.ovaj je ocigledno debil. Quote http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457 b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?" mare:"glupa je ko kugla ispod kauca" Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted January 13, 2007 Author Report Share Posted January 13, 2007 vidis pametan si ti :D Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted January 13, 2007 Report Share Posted January 13, 2007 Gle voli da ga pusi i voli kad je lizu kao i ostalih 90% zenske populacije:) 90% zhenske populacije kad pitash shta najvishe voli dodje pred kameru i kazhe "volim da mi lizhesh ribicu" ok Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Troublemaker Posted January 13, 2007 Report Share Posted January 13, 2007 Nisam ni mislio da to pricaju pred kamerama zaboga, ali off the record tako stoje stvari Quote Mama, mama šta je to jebanje???Pa vidiš sine to je ruzna reč za nešto lepo:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paja Posted January 13, 2007 Report Share Posted January 13, 2007 pre svega to zenin najbolji adut,, u pozadini je dodata muzika da bi se prikrilo to sto oni skipuju (a vidi se na snimku) pola onoga sto je rekla da bi kao stopovali kad kaze (valjda) vagina ako nadjete pravi snimak mnogo se bolje vidi, nije da branim karleusu, glupa je ko kugla ispod kauca, ali cisto da se zna da su makar to njoj izeditovali. ako je to onaj klip na koji ja mislim, to ide na fazon "najbolji zhenin adut, ono shto vodi ljubav i radja, e sad, vi cete misliti na neshto bezobrazno, na shta ja ne mislim, jer ja naravno mislim na mozak" to je klip u originalu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sex Machine Posted January 13, 2007 Report Share Posted January 13, 2007 vidis pametan si ti :D satro.... Quote http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457 b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?" mare:"glupa je ko kugla ispod kauca" Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted January 13, 2007 Report Share Posted January 13, 2007 jebach Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted January 13, 2007 Report Share Posted January 13, 2007 Nisam ni mislio da to pricaju pred kamerama zaboga, ali off the record tako stoje stvari pa niko se njoj ne smeje shto voli to vec shto je dovoljno laka da ce to reci pred kamerom a tvoj komentar je bio u "shto se smejete pa to je normalno" fazonu pa sam ti samo rekao da nisi u pravu Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Troublemaker Posted January 13, 2007 Report Share Posted January 13, 2007 Pa jebi ga, prichala je sa dechkom, ko joj je kriv shto joj je dechko debil, a ona glupa ko hladna zimska noc Quote Mama, mama šta je to jebanje???Pa vidiš sine to je ruzna reč za nešto lepo:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sex Machine Posted January 13, 2007 Report Share Posted January 13, 2007 jebach dobro je da i ti smislis nesto duhovito... priznaj koliko ti je trebalo. Quote http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457 b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?" mare:"glupa je ko kugla ispod kauca" Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted January 13, 2007 Report Share Posted January 13, 2007 hihiih iskreno, o tome sam mislio 2 ipo godine i moj plan se sada ostvario sad cu da skupljam plodove svoje ekstraordinarne sale koja je car Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!!! Posted January 13, 2007 Report Share Posted January 13, 2007 pa dobro, nishta spec... bah... ( )... Quote Everybody's got a right to be a sucker once. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted January 13, 2007 Report Share Posted January 13, 2007 pormeni avatar migso:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sex Machine Posted January 13, 2007 Report Share Posted January 13, 2007 hihiih iskreno, o tome sam mislio 2 ipo godine i moj plan se sada ostvario sad cu da skupljam plodove svoje ekstraordinarne sale koja je car enjoy the fruits Quote http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457 b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?" mare:"glupa je ko kugla ispod kauca" Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!!! Posted January 13, 2007 Report Share Posted January 13, 2007 pormeni avatar migso:D jojj.. mrzi me da trazhim neki dobar:/ ( )... Quote Everybody's got a right to be a sucker once. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted January 13, 2007 Report Share Posted January 13, 2007 MIGSA evo ti ovaj avatar samo promeni taj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted January 13, 2007 Report Share Posted January 13, 2007 (edited) jojj.. mrzi me da trazhim neki dobar:/ ( )... pa bolje nista nego animecorporation.com cek mejl... ovaj gore preskoci ;) Edited January 13, 2007 by weasel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts