gruja Posted January 9, 2007 Report Share Posted January 9, 2007 jel to ona zna? ;) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted January 9, 2007 Report Share Posted January 9, 2007 haha.. ona tooo znaaa.. obozhavam je! moja ludica! :] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted January 9, 2007 Author Report Share Posted January 9, 2007 @kole, nisam rekao da su oni soulmate-ovi, mada sam tako mislio zato sto sam video na odjavnoj shpici Clerks2, u delu "thanks to": "Scott--My true hetero life-mate and second-to-one soul mate." pa sam pobrkao jaya i scott moiuser-a iz nekog razloga. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted January 10, 2007 Report Share Posted January 10, 2007 soulmate... do skoro sam mislila da tako neshto ne postoji, a onda sam upoznala svog andjela chuvara... taj chovek, da naglasim - NIJE MI DECHKO - je neshto specijalno u mom zivotu... neko sa kim satima mogu da cutim, a da izgleda kao da smo se isprichali samo tako... kontamo se na jedan pogled... ma kapirate shta hocu da kazem... a kada su devojke, zene i slichna bica u pitanju, nikada nisam imala niti mislim da cu imati tako neshto, poshto kod osoba istog pola nikako ne nailazim na gram razumevanje... Quote Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crash Override Posted January 10, 2007 Report Share Posted January 10, 2007 ^^^ Uuu, poceo sam da kontam zene... ;))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted January 10, 2007 Report Share Posted January 10, 2007 to teshko da je moguce... Quote Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted January 10, 2007 Report Share Posted January 10, 2007 (edited) soulmate... do skoro sam mislila da tako neshto ne postoji, a onda sam upoznala svog andjela chuvara... taj chovek, da naglasim - NIJE MI DECHKO - je neshto specijalno u mom zivotu... neko sa kim satima mogu da cutim, a da izgleda kao da smo se isprichali samo tako... kontamo se na jedan pogled... ma kapirate shta hocu da kazem... a kada su devojke, zene i slichna bica u pitanju, nikada nisam imala niti mislim da cu imati tako neshto, poshto kod osoba istog pola nikako ne nailazim na gram razumevanje... Hm... A nema ljubavi? Ni malo? Onako, najiskrenije, ne hejtujem... Uvek kad sam mislio da sam doshao do tog stadijuma ispostavilo se da postoje odredjene simpatije sa neke strane. To je valjda u ljudskoj prirodi. @Remedy Tebi zhena ne mozhe biti soulmate, kako bi joj prichao o "brutalnoj partiji na dm6 sa Hrvatima"? Mislim da ja imam soulm8a. Mozemo se ne chuti i mesec dana ali nam se odnos nece promeniti. I pricamo o svemu, razumemo se... Edited January 10, 2007 by Tauruss Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted January 10, 2007 Report Share Posted January 10, 2007 Hm... A on se ne lozhi na tebe? Ili ti na njega? Ni malo? Onako, najiskrenije, ne hejtujem... Uvek kad sam mislio da sam doshao do tog stadijuma ispostavilo se da postoje odredjene simpatije sa neke strane. To je valjda u ljudskoj prirodi. Niti on na mene, a josh mane ja na njega... Ja sam evo josh malo pa godinu dana verena, a on se verio pred Novu godinu, oboje smo iskreno i srecno zaljubljeni, hvala Bogu... Tako da o lozenju nema ni pomisli... Quote Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sex Machine Posted January 10, 2007 Report Share Posted January 10, 2007 i meni se isto desavalo sto i taurusu.ali to nije lozenje nego ljubav,sto je jos gore... Quote http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457 b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?" mare:"glupa je ko kugla ispod kauca" Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted January 10, 2007 Report Share Posted January 10, 2007 deshava se, i to veoma cesto... desilo se i meni... ali ovde to nikako nije sluchaj... mogu da potpishem... Quote Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted January 10, 2007 Report Share Posted January 10, 2007 i meni se isto desavalo sto i taurusu.ali to nije lozenje nego ljubav,sto je jos gore... Pa i mislio sam na ljubav, ne znam zashto sam i napisao lozhenje, ovaj Beograd me skroz iskvario, uzhas.. Moram da editujem... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted January 10, 2007 Author Report Share Posted January 10, 2007 @tauruss brate, hrvati plachu i kad gube i kad dobijaju... sto se tiche prichanja o kvejku.. ne smeta njoj to (: lol Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted January 11, 2007 Report Share Posted January 11, 2007 Nemam niti zelim da imam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts