rokafela Posted January 3, 2007 Report Share Posted January 3, 2007 (edited) trebaju mi neki solidarnost botovi za 1.6 posto mi je ADSL jako mrtav nemogu da zabodem nista ni na nasim serverima koliko mi laguje (prokleti EUnet [:(!] ), a jakooooo mi se razbijaju tikve kalom... dajte neki link, sa nekom malom instalacijom pa da mogu da se podsetim starih dobrih dana dekapitacije protivnika [gilja] p.s. pre svakog flejma, napominjem da sam koristio search i da su svi linkovi koje sam nasao na forumu zastareli, a sve sto sam izgooglao je jako jako jako jako jako lose. 'fala unapred Edited January 3, 2007 by rokafela Quote Don Link to comment Share on other sites More sharing options...
rokafela Posted January 8, 2007 Author Report Share Posted January 8, 2007 (edited) hvala vam puno na 0 postova na prosto, veoma prosto pitanje. bas ste drugari, ovo sve govori o kvalitetu karaktera clanova CS foruma... razocaravajuce Edited January 8, 2007 by rokafela Quote Don Link to comment Share on other sites More sharing options...
constz6zl Posted January 9, 2007 Report Share Posted January 9, 2007 zbot, podbot botovi su svi losi tako da nemam pojma sta trazis zbot(na bot_dificulty 3) su solidni za aim mape Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rokafela Posted January 10, 2007 Author Report Share Posted January 10, 2007 zbot, podbot botovi su svi losi tako da nemam pojma sta trazis zbot(na bot_dificulty 3) su solidni za aim mape h-vala Quote Don Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted January 10, 2007 Report Share Posted January 10, 2007 Javi se na msnu pa cu da ti dam neki rar fajl, imaju valjda ti zbotovi, shta ga znam. zbot, podbot botovi su svi losi tako da nemam pojma sta trazis zbot(na bot_dificulty 3) su solidni za aim mape Roko zahvali se ovom chiki, bash te je prosvetlio... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
constz6zl Posted January 10, 2007 Report Share Posted January 10, 2007 Jel treba da crtam? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted January 11, 2007 Report Share Posted January 11, 2007 Meni ne... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rokafela Posted January 12, 2007 Author Report Share Posted January 12, 2007 Jel treba da crtam? takodje ne, nemoras sada da nam pokazujes i tvoje umetnicke sposobnosti - dosta je i ovo Quote Don Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roka Posted January 18, 2007 Report Share Posted January 18, 2007 Znas stvarno je frka sa botovima posle 6-to godisnjeg igranja Zbot mama imas na milion mesta npr cs.rin.ru Cubie Cue Quote Glavom kroz zid kao kamikaza, zavrsicu u ustanovi Lazarevic Laza. Kada namirishem cu ja sam maher kao shu, iza ime zvu ujee, lud sam poput Crne Guje, kao Nikola Simic u srcu sam laf Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts