SavKe Posted December 25, 2006 Report Share Posted December 25, 2006 ^Znachi evo ust'o sam iz kreveta jer ne znam koji mi je kurac ali nikako ne mogu da zaspim,i vidim ovaj post gore i prevrcem se po sobi od smeha :))))) @Kruko:To prvo :) Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted December 25, 2006 Report Share Posted December 25, 2006 legnem izmedju 1 i 2 ustajem u 7...uglavnom svako jutro lazem sebe kako cu da spavam po podne, ali nikad nista od toga :P Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts