Aca~ Posted December 13, 2006 Report Share Posted December 13, 2006 TGL Homepage Pocinje nova liga, TGL. teh & cube igraju kvalifikacije, u prvom kolu kvalifikacija single elimination, od drugog kola tu je i loser bracket. cube je dobio, da kazem lake protivnike - u prvom kolu hMg (?!), a u drugom G2H koje smo dobili u BCL 3-1 :P. Teh je u nesto tezoj poziciji - u prvom kolu 360e, koje valjda mogu da dobiju, a u drugom kolu vs kow3 sa mercovima. GL cube & teh :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 13, 2006 Report Share Posted December 13, 2006 G2H nije lak orah nimalo..zajebani su, imaju odlican 2on2 i dobar solo (sir_j/inferno/spawn) teh i 360e je 50-50%, navijamo naravno za teh, ali nemci su solidni u solou..videcemo. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted December 13, 2006 Report Share Posted December 13, 2006 (edited) Go KJUB! I gl teh naravno Mislim da Cube ulazi u ligu lagano, a shto se teh-a tiche, sve je moguce. Edited December 13, 2006 by Green Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 13, 2006 Report Share Posted December 13, 2006 koliko je moguce da dobiju kow3? -5% ? Ljudski je nadati se, al sada sa koreancima, teshko da moze neka ekipa koja je ostala u wc3l qualiju da ih dobije, a kamoli teh. Chak i da rusi samo igraju, prejaki su. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted December 13, 2006 Report Share Posted December 13, 2006 Ne, mislio sam sve je moguce sa 360e, posle ko god da prodje ispada od kow3, nema sumnje. A posle looser bracket... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 13, 2006 Report Share Posted December 13, 2006 tako vec moze Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil-live Posted December 14, 2006 Report Share Posted December 14, 2006 rekrutuju mene i prolaze 100% :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted December 14, 2006 Report Share Posted December 14, 2006 Evil is back. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kyoshi Posted December 14, 2006 Report Share Posted December 14, 2006 omg evil live is back !!11!!!!1!!!! Quote Grender(:P): Vidi one tamo sorserke, kakav ona build order ima, za njih ne treba patch rade sve same. www.head-hunters.co.nr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nino Posted December 14, 2006 Report Share Posted December 14, 2006 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bullseye_So Posted December 14, 2006 Report Share Posted December 14, 2006 (edited) Nisu losi ni malo taj 360e ;q Doveli su Gravuda iz TeK9 a imaju i nekog nemca maio koji je osvojio onaj cow.de nemacki kup pobedivsi ies.lose-a u finalu ~ neki blade isto nije los... Edited December 14, 2006 by Bullseye_So Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted December 14, 2006 Report Share Posted December 14, 2006 nista gL momci . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mickeyyy Posted December 14, 2006 Report Share Posted December 14, 2006 ma prolazimo opushteno :P prolazimo ako ja ne budem igrao ofc :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vidoque Posted December 14, 2006 Report Share Posted December 14, 2006 ma prolazimo opushteno :P prolazimo ako ja ne budem igrao ofc :) hehe...ofc takodje i za mene :) Quote http://www.razerzone.com/getimba-share-n-win/ucrb2cv Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grinder Posted December 15, 2006 Report Share Posted December 15, 2006 ma prolazimo opushteno :P prolazimo ako ja ne budem igrao ofc :) hehe...ofc takodje i za mene :) Au bre pa ko ce onda da vam igra? Quote Dlakav kao majmun, al' mi obrijana kita Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted December 15, 2006 Report Share Posted December 15, 2006 Eto vam Grindera on ce da ih ownuje :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted December 16, 2006 Report Share Posted December 16, 2006 juju :) sem kow3 ja ovde ne znam ni za jedan klan i igraca ruku na srce :) uzmit fatu da pocisti sve :) Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bullseye_So Posted December 16, 2006 Report Share Posted December 16, 2006 juju :) sem kow3 ja ovde ne znam ni za jedan klan i igraca ruku na srce :) uzmit fatu da pocisti sve :) al si neupucen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted December 18, 2006 Author Report Share Posted December 18, 2006 Teh vs 360e 2-2 za sad... Ceo mech je must see, pogotovo partije Miza vs Jorga (sve 3) i Vunda vs Suga (treca partija).. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted December 18, 2006 Report Share Posted December 18, 2006 i vode 2v2 0-1, sabijamo :) Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted December 18, 2006 Report Share Posted December 18, 2006 I izgube 2-1 Bash bedak, a dobro je krenulo. Nego, evo ga xLo.Mare, chujem da moze da zavrshi neke hackove Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 19, 2006 Report Share Posted December 19, 2006 jebiga, platili ste danak neiskustvu Ali opet, mnogo mi je chudno da ste ishli sa 2 orca u postavi na hu/ne klan..ravno samoubistvu. Da ne govorimo da je turchin katastrofalno odigrao obe partije, verovatno mu je lagovalo, al moje licno mishljenje da bi slash mnogo bolje proshao. Naravno, jedno je shta ja mislim, a shta se deshava u tehu, kapiram da su momci znali ko moze koliko da pruzi, i da su odigrali sa najboljom postavom. Glavu gore, imate bcl i cb trenutno, a za sticanje iskustva tu je TFL. Taman da tamo prodjete prvu rundu, pa da se sretnemo u nekom visokom WB kolu, da bude srpski derbi Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted December 19, 2006 Author Report Share Posted December 19, 2006 Srbija do Tokija ! :D Bedak sto nisu prosli... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bullseye_So Posted December 19, 2006 Report Share Posted December 19, 2006 jbg bas mi zao... potrudili smo se svi, ja i srle smo ceo lineup njihov pogodili osim 2v2 tima, miza je imao jorgu al eto iskustvo radi svoje... noni je dobio def win, a vunda je sabio sugu :) , oyman jeste ocajno odigrao, i on je to skontao i napustio klan posle svoh meca, 2v2 team nam je skripeo od pocetka cw-a, mogli smo dobiti def loss posto slash nije bio tu, tako da je na njegovom acc na ggcu igrao Porky posto je on jedini random igrac a mora igrati ud-a ( zbog repsa onih... ). Za jorgu sam 10000% bio ubedjen da ide na TR i steta je sto vidoq prestao da igra, posto bi ga on samleo ( kao sto je i radio vise puta) ... Jbg GL CUBE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mickeyyy Posted December 19, 2006 Report Share Posted December 19, 2006 steta, mogli smo ih dobiti.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts