UNKNOWN TALIJAN Posted December 21, 2006 Report Share Posted December 21, 2006 lii znaci ne mogu da verujem da u srbiji nema vise od 16 ekipa daj bre ljudi prijavite i ako moze org turnira da napise koje su masihine u toj igraoni gde ce da se odrizi tur poz Quote ....................................... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted December 21, 2006 Author Report Share Posted December 21, 2006 lii znaci ne mogu da verujem da u srbiji nema vise od 16 ekipa daj bre ljudi prijavite i ako moze org turnira da napise koje su masihine u toj igraoni gde ce da se odrizi tur poz Masine su Monitori 17" LG Mishevi - Ineli mouse 3.0 512 ddr Fx 5200 2600 + Hdd 80 gb tastarure standardne geanius kb10 slusalice philips hs190 Quote Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted December 21, 2006 Report Share Posted December 21, 2006 A misevi su INELI !!!:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suba Posted December 21, 2006 Report Share Posted December 21, 2006 slushalice philips hs190 -> http://images.google.com/images?hl=en&...sa=N&tab=wi lol^^ Quote EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted December 21, 2006 Report Share Posted December 21, 2006 OMG OMG OMG :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loodilo! Posted December 21, 2006 Report Share Posted December 21, 2006 ja moram da se izvinim organizatoru jer Guerilla nece biti u mogucnosti da dodje...:((( 1 igrac mora poslom van grada hitno,nasli smo zamenu ali sada i drugi ima ispite .....jos jednom sorry obicno nam se to ne desava ali.. Quote GuerillaMethod | Loodilo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted December 22, 2006 Author Report Share Posted December 22, 2006 samo da obavestim sve da nema nista od turnira ipak je nasa scena suvishe jadna da bi nesto bilo pozdrav i hf svima koji u buduce budu pravili turnire.pozdrav Quote Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Travolta Posted December 22, 2006 Report Share Posted December 22, 2006 samo da obavestim sve da nema nista od turnira ipak je nasa scena suvishe jadna da bi nesto bilo pozdrav i hf svima koji u buduce budu pravili turnire.pozdrav Jbg.U nezgodno vreme si hteo da organizujes tur.Treba kinta za kartu do kg,jece, pice, uplatu za tur... a sada je vreme kada se kupuju novogodisnji pokloni, rezervisu mesta po zurkama... streberi popravljaju ocene Ali ipak , sve pohvale za volju da se organizuje tur... Quote Al' bice njemu frka 357 kad proguta, i forenzicaru muka iz betona da ga chupa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted December 22, 2006 Report Share Posted December 22, 2006 Jbg.U nezgodno vreme si hteo da organizujes tur.Treba kinta za kartu do kg,jece, pice, uplatu za tur... a sada je vreme kada se kupuju novogodisnji pokloni, rezervisu mesta po zurkama... streberi popravljaju ocene Ali ipak , sve pohvale za volju da se organizuje tur... Jel ti nije bila jasna prethodna skracenica ili sta? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts