Red^ Posted December 7, 2006 Report Share Posted December 7, 2006 ovako skinuo sam pech od 700mb(694 nesecam se koliko je :()namestim sve i idem da se konektujem na servere i ide mi onaj update napuni se na 100% i trazi restart wow-a i uradim to pocne da mi instalira pech i zapuca se na 200/694mb sledeceg puta isto to na mi radi 1,5/694mb da napomenem imam u pechu updater , parijal 1 ,2 i 3 i jos neki folder sa jos nekim updaterom ali nemogu da ga otvorim to se zove "instalerlancher" ili tako nesto ako neko zna sta se desava neka ostavi post molim bez sprdnje i gluposti hvala vam unapred Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoDRa Posted December 7, 2006 Report Share Posted December 7, 2006 ovako skinuo sam pech od 700mb(694 nesecam se koliko je :()namestim sve i idem da se konektujem na servere i ide mi onaj update napuni se na 100% i trazi restart wow-a i uradim to pocne da mi instalira pech i zapuca se na 200/694mb sledeceg puta isto to na mi radi 1,5/694mb da napomenem imam u pechu updater , parijal 1 ,2 i 3 i jos neki folder sa jos nekim updaterom ali nemogu da ga otvorim to se zove "instalerlancher" ili tako nesto ako neko zna sta se desava neka ostavi post molim bez sprdnje i gluposti hvala vam unapred Probaj da startujes wow i pusti da krene da skida patch sa njihovog sajta i prekini posle 2-3 minuta da bi stvorio novi folder u WoWu- WoW-1.12.x-to-2.0.1-enGB-patch - onda prekini i iskopiraj tvoj patch u taj folder. Pokreni opet wow i posle update pokreni "Updater" file iz tog foldera, trebalo bi da uspe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red^ Posted December 8, 2006 Author Report Share Posted December 8, 2006 probao sam i to ali opet 200/700 mb verovatno mi pec ima neku gresku ili tako nesto sad sam poceo da skidam na onaj auto update jos malo pa ce da skine :) poz i hvala u svakom slucaju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts