Fr3nk Posted December 4, 2006 Report Share Posted December 4, 2006 Moj acc banovan Pazite ovo: leaver (5v1*) on Northrend (2006/$motnh) by ImBa.l)ead A pazi ovo: leaver in dota -arem -BL ON!! on Northrend at 16:40:41 [5v0] (04 11 2006) banned by ImBa.mTm! Neki ljudi stvarno shvate bl preozbiljno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted December 4, 2006 Report Share Posted December 4, 2006 (edited) Valjda je ovaj mTm klan srpski ali nisam siguran Edited December 4, 2006 by HowWeDo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
harby Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 (edited) Ima dosta idiota sa banlistom, jedina koja ishta znachi je approved host banlista koja se sharuje sa dosta ljudi. Pub igraci banuju za svasta, jednom sam chak bio banovan za gankovanje >_>... Edited January 4, 2007 by harby Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
watch:. Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 e kako to da namestim to approved host banlistu ako neko zna ? :) Quote Ma necu ni da trosim reci na jajare i funjare i na sve ove cave sto iza ledja su se sunjale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sanitarium Posted January 5, 2007 Report Share Posted January 5, 2007 Ima dosta idiota sa banlistom, jedina koja ishta znachi je approved host banlista koja se sharuje sa dosta ljudi. Pub igraci banuju za svasta, jednom sam chak bio banovan za gankovanje >_>... Upravo.Mene banovali zbog double killa sa Lichom "Ulti Abuse" WTF? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts