Jump to content

Regularna vojska VS civilno VS izbegavanje VS saveti

Recommended Posts

• Replies 54
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

@mohi my bad, nisam znao za cinjenicu da moraju da ti cuvaju mesto, ipak stoji da je *sredjena* vojska olaksavajuca okolnost pri zaposlenju sto je bila moja poenta

@E.J.K Pregledao sam nasumice oglase, negde stoji "regulisan"

negde "odsluzen" vojni rok, tako da stoji to za brkanje termina. U svakom slucaju misle na isto.

Bilo bi fino da sada neko pojasni termin "nesposoban za vojnu sluzbu".Moze se biti nesposoban na mnogo nacina od [lupam] niskog krvnog do psihickih problema.Kapiram da bi ovo drugo moglo da zasmeta nekada.

e dobro,a kako to da se vadim na zdravlje? pitanja za vas koji sad idete regularno u vojsku, jeste li ponovo radili sistematski pregled i one psihotestove? to pitam,da li bih ako dodje do tacke da nema nazad "mogao da padnem na psiho testu"? odgovori tipa:da mrzim kad mi neko naredjuje,volim da ubijam ljude,drogiram se, pijem,cujem ponekad glasove u glavi,volim da pucam rafalno i sl..;)

malo sam neozbiljan ali ozbiljno pitam,jer mi je ovo hitno(bitno) inace vec sam dobija nekih 4-5 poziva da dodjem u postu,svakih 2-3 nedelje u zadnjih 2-3 meseca...naravno nisam se pojavio u postu po preporuceno pismo...sad su prestali ali zato sto je prosla regrutacija za decembar,,,

cuo sam nesto da se na VMA ili vec gde te posalju moze da se dobije relatibvno lako "privremeno nesposoban"..pitanje sta treba da se ucini za to?

tacno "neodredjeno" = "posao za stalno":) a inace razmisljam ozbiljno o odlasku preko mozda vec sledece jeseni, pa mi je odugovlacenje od bar godinu-dve jako bitno...

u svakom slucaju najbolje mi deluje trenutno "privremeno nesposoban"...

C programmers never die. They are just cast into void.

C# programmers don't die either. They get garbage collected