MihajloSCG Posted November 19, 2006 Report Share Posted November 19, 2006 Ja bih zeleo da kupim akaunt do 4000 dinara.Trebaju mi sve rase ali da imaju neke od tier 1 ili tako slicno.Ako neko ima na prodaju neka ovde napise ili poshalje na boskovicd@sbb.co.yu.Hvala svima caos :O) boskovicd@sbb.co.yu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted November 19, 2006 Report Share Posted November 19, 2006 Ti se ne razumes bas preterano u World of WoW craft / :D :D Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
MihajloSCG Posted November 19, 2006 Author Report Share Posted November 19, 2006 Ti se ne razumes bas preterano u World of WoW craft / :D :D LoL ..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
47@mission Posted November 19, 2006 Report Share Posted November 19, 2006 Ja bih zeleo da kupim akaunt do 4000 dinara.Trebaju mi sve rase ali da imaju neke od tier 1 ili tako slicno.Ako neko ima na prodaju neka ovde napise ili poshalje na boskovicd@sbb.co.yu.Hvala svima caos :O) boskovicd@sbb.co.yu Matori jes ti lud? Sve rase????? To je 8 x minimalno 15 dana played-a = 120 dana??? Za 4000 dinara??? Ili si mislio da oces da kupis acc sa bilo kojom KLASOM? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MihajloSCG Posted November 19, 2006 Author Report Share Posted November 19, 2006 Pa nisam mislio sve klase... bilo koja :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted November 19, 2006 Report Share Posted November 19, 2006 8 warriora ili 8 mage-ova...ono Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts