Kemp. Posted November 19, 2006 Report Share Posted November 19, 2006 (edited) Brisi ovo, postovao sam u oglasnoj tabli... Edited November 21, 2006 by Kemp. Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
MihajloSCG Posted November 19, 2006 Report Share Posted November 19, 2006 Ovo mozes da prodas za 3000 dinara ne vise... nije ti 100e 100% veruj mi.. ovaj mozda bih ja kupio... ali moras mi kazes josh nesto o warrioru gold epic mount guild .. etc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted November 19, 2006 Author Report Share Posted November 19, 2006 Nema epix mount, tj imam AV mounta al nisam naucio jahanje ;) Slab kes 50ak golda, tako nesto. Pvp igran iskljucivo :) Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted November 19, 2006 Report Share Posted November 19, 2006 Brateeee gde tjesh 100e za to? War sa R8 opremom, AV mount bez 150 raiding skilla, 50 golda, etc.. nemoj da se zajebavash Kemp-sane. =) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted November 20, 2006 Author Report Share Posted November 20, 2006 Pazi, napisao sam pitanja i ponude na PM, mozda i pristanem za 70e otkud znas, mora od neceg da se krene ;) Ali generalno toliko vredi po meni, sama igra je 50ak e, ako ti se igra BC i mrzi te da lvlujes, ovo je neki minimum za 60lvl jebemliga, cisto da isplatim internet i doplate dok sam igrao(i moje vreme). Ne kazem da nije bilo povoljnijih prilika, ali smatram da je to ta cena. I ipak je ovo Kemp-ov acc, malo li je ;)) Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted November 20, 2006 Report Share Posted November 20, 2006 Pazi, napisao sam pitanja i ponude na PM, mozda i pristanem za 70e otkud znas, mora od neceg da se krene ;) Ali generalno toliko vredi po meni, sama igra je 50ak e, ako ti se igra BC i mrzi te da lvlujes, ovo je neki minimum za 60lvl jebemliga, cisto da isplatim internet i doplate dok sam igrao(i moje vreme). Ne kazem da nije bilo povoljnijih prilika, ali smatram da je to ta cena. I ipak je ovo Kemp-ov acc, malo li je ;)) A i to shto kazesh.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts