Jump to content

Samsung D800

VEGE

Recommended Posts

za 2h si spustio cenu 5e, znaci toliko ti je hitno da ga prodas ?

-"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory."

-"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable."

treba da dobijem 150 eura od prodaje tft monitora, ako mozes da se strpis, mozda i dodam malo kesha pa cu da vidim da pazarim, jer mi hitno treba telefon, a budzet mi je do 150 eura(eventualno malo vise ako se otvore keva i cale)...

[13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama

[23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda

[23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem

[01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku

[01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke

treba da dobijem 150 eura od prodaje tft monitora, ako mozes da se strpis, mozda i dodam malo kesha pa cu da vidim da pazarim, jer mi hitno treba telefon, a budzet mi je do 150 eura(eventualno malo vise ako se otvore keva i cale)...

Ako se neko javi pre tebe ne mogu ja tu nista.

neko, nemoj da se javis pre mene? kk? :)

[13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama

[23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda

[23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem

[01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku

[01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke

• Create New...