WrVoX Posted November 8, 2006 Report Share Posted November 8, 2006 jeste mrdjo pa gledao sam uzivo mec na waghu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 8, 2006 Report Share Posted November 8, 2006 drugari, imate PM, da vam ne delim warnove i brishem postove. 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
WrVoX Posted November 9, 2006 Report Share Posted November 9, 2006 izvini Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axe_of_Blood Posted November 9, 2006 Report Share Posted November 9, 2006 E sad se i meni pocelo dogadjati to sa " Fatall eror" i to i nisam konto debil jedno 2 dana da mi je to do toga sto uvijek slusam muziku dok igram dotu xD Slusam ja nju vec po dosta dok igram al tek prije neki dan mi poce izbacivat greske i to lol. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted November 9, 2006 Report Share Posted November 9, 2006 Slusam i ja pa mi ne izbacuje fatal error !!11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lastman Posted November 10, 2006 Author Report Share Posted November 10, 2006 oce to nije zbog muzike nego virusi ga jedu njam njam kao i moj shto su grickali 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axe_of_Blood Posted November 10, 2006 Report Share Posted November 10, 2006 Wtf nemoguce da su virusi imam registrovan avast svaki dan se osvezava jebes mu mater...m to mora da je do rama onda posto imam samo 256 :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
lastman Posted November 10, 2006 Author Report Share Posted November 10, 2006 e imao sam i ja avast to ti je najjadniji anti u srb serem se na njega virusi 100 % ako je ram slika ce ti treperiti a tebi ne treperi samo izbacuje fatal znaci nabavi nod32 ko covek i cao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banzai Posted November 10, 2006 Report Share Posted November 10, 2006 Zna li neko zasto nemogu da postujem sa drugog User Name-a na ovom forumu posto sam napravio novi. Tj glupo sa ovog mogu a sa onog ne mogu.Izvinite sto pisem u ovom topiku ali nisam hteo zbog ovog jednog pitanja da pravim novi topik.. Demon Hunterov ulti=crn covek sa krilima koji pljuje neke zelene lopte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axe_of_Blood Posted November 10, 2006 Report Share Posted November 10, 2006 Malo je poglupo sto pitam a jel se ovo treba placat za nod32 svaki mjesec il postoji neka verzija za besplatan download? Ova je samo 30 dana trial...i jel vazi ova licencza? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 10, 2006 Report Share Posted November 10, 2006 imate poseban forum za softversko hardverska pitanja, pa tamo postavljajte topice. Brava. 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts