lastman Posted November 6, 2006 Report Share Posted November 6, 2006 imam 1 problem restartuje se komp tako sam od sebe iz izbaci error i pise Doucments\Cule locals\1\temp\wer4 tmp.dir 00\sysdata xml i tako nesto radim i samo se zamrzne slika nemozes ni mis da pomeras nista,jel se to nekom desavalo. ili da nosim u servis tnx man!! btw skeniram viruse i nadje nesto obrisem to ali o5 se restartuje . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 6, 2006 Report Share Posted November 6, 2006 http://forum.klanrur.rs/index.php?showtopic=27880 1. Potrudite se da naslov topica bude što jasniji, i da upućuje (zajedno sa opisom topica) na to o čemu se u threadu radi. PRIMER : - "WTF!!! COVECE!!!! - KAKO OVO?" nije dobar naslov topica. - "Problem sa Windowsom - Blokira se pri bootu" - je dobar naslov Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted November 6, 2006 Report Share Posted November 6, 2006 Reinstaliraj sistem za pocetak. Ako to ne pomogne, onda je problem najverovatnije hardverski. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted November 6, 2006 Report Share Posted November 6, 2006 Ma sve je to lepo,ali koji koji kurac to ima sa WarCraft-om? Inache kao shto ti green reche,jedan format harda chuda chini... У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
DontFear Posted November 6, 2006 Report Share Posted November 6, 2006 Sve shto ti treba je krekovan spyware doctor po mogucstvu novija verzija i + antivirus:Nod32 i miran si ceo zhivot :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lastman Posted November 6, 2006 Author Report Share Posted November 6, 2006 nema veze sa warom ali zahvaljuci dobrim ljudima shomy firstborn weasel ... moze se svasta uchiniti mislim da je problem do rama sad sam pricao sa 1 drugom hackerom kaze da je to ili ga virusi pojeli mada imam avg avast i gomilu tih zastitnih djubradi ne znam a taman sam platio net za novembar :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted November 6, 2006 Report Share Posted November 6, 2006 90 % da je RAM, mada bi mogao i malo da pokrenesh i neki program za optimizaciju registry-ja... Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted November 6, 2006 Report Share Posted November 6, 2006 (edited) Reinstal wina bi pomogo sigurno ali probaj prvo scan sa nekim antivirusom sa najnovijim upadateom ili ako to nece uradi system restore Edited November 6, 2006 by weasel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted November 6, 2006 Report Share Posted November 6, 2006 ...sad sam pricao sa 1 drugom hackerom... Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted November 6, 2006 Report Share Posted November 6, 2006 mogo si da preskocis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted November 7, 2006 Report Share Posted November 7, 2006 Mozhda je dechko hteo da kazhe da lik svo svoje slobodno vreme provodi za kompom... Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BrUtAlls Posted November 7, 2006 Report Share Posted November 7, 2006 (edited) Nije mi jasno jel ti prvo izbaci error u toku igre pa se restartuje ili se restartuje pa izbaci error kad podignes opet system? Probaj da ugasis sound u optionsu sve disable pa ces da vidis jel radi. Ne znam tacno kakav problem imas al desava se to. Meni se desavalo da se restartuje pc u toku igre al nije nikakve errore izbacivao, trebalo bi da je do sound kartice probaj pa javi... Edited November 7, 2006 by BrUtAlls Link to comment Share on other sites More sharing options...
lastman Posted November 7, 2006 Author Report Share Posted November 7, 2006 eo tacno objasnjenje klines play game nadje ti protivnika ono ochita i zaokruzis seljake i slika stane mozes samo da restartujes i kad se upali ne izbaci izvestaj eror,a ono u toku igre ne desava se cesto,nije samo war u pitanju tako kliknes nesto na desktop i samo stane??evo sad sam dobio jedan program registry mechanic{tnx dushan} videcu shta ce biti kad scaniram sve. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DontFear Posted November 7, 2006 Report Share Posted November 7, 2006 Trebao si samo da poslushash moj post ali nema veze srecno oko toga..A umesto mehanika bolje ti je da koristish repair registry pro .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted November 7, 2006 Report Share Posted November 7, 2006 mogo si da preskocis Ili ne... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BrUtAlls Posted November 8, 2006 Report Share Posted November 8, 2006 Kao sto je Dushan reko 90% do rama posto sam i ja imao jednu memoriju sa kojom mi se to desavalo slika zamrzne u toku dizanja windowsa, biosu , igricama pa mozes samo restart :) Ako ti nepomogne taj program probaj memoriju da menjas ili ako imas dve izvadi jednu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted November 8, 2006 Report Share Posted November 8, 2006 registry mehanic niti antispyware doctor nece ti pomoci sigurno ako sumljas na rem skini programe goldme i Memtest86 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lastman Posted November 8, 2006 Author Report Share Posted November 8, 2006 evo samo da vam javim mashina je stigla i radi ko nova i imam nod 32 kao shto je neko rekao.odneo sam u servis i ponovo sve uradili i sad radi ko besan aaa tnx svima Link to comment Share on other sites More sharing options...
el.Sendador Posted November 8, 2006 Report Share Posted November 8, 2006 ^^ ne znas koliko mi je laknulo xd\ gl man I am the centre of this universe.The wind of time is blowing through me,and it's all moving relative to me, it's all a figment of my mind in a world that I've designed. I'm charged with cosmic energy. Has the world gone mad or is it me? I am the creator of this universe,and all that it was meant to be,so that we might learn to see.This foolishness that lives in us and stupidity that we must suss ! How to banish from our minds,if you call this living I must be blind.Ma ja sam puko! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BrUtAlls Posted November 8, 2006 Report Share Posted November 8, 2006 I jel znas barem do cega je bilo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
WrVoX Posted November 8, 2006 Report Share Posted November 8, 2006 ma daj covece sa tim tvojim restartima nam pokvari clan score ^^LOL Link to comment Share on other sites More sharing options...
lastman Posted November 8, 2006 Author Report Share Posted November 8, 2006 jbg izbacilo me protiv mrdje a dobijaoi sam TT sredio sam sad sve pa cemo da sabijamo gl,imam oko 30 takvih i 50 dicsova huh Link to comment Share on other sites More sharing options...
DontFear Posted November 8, 2006 Report Share Posted November 8, 2006 vazhno je da sad radi u buduce pamet u glavu (shto bi rekao moj deda) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lastman Posted November 8, 2006 Author Report Share Posted November 8, 2006 ma da i moj ti kaze a da znas shta sam sve radio na netu a nisam imao ni 1 antivirus na nekom ruskom sajtu skidao likove sa diabla a ono virusi samo ulecu strasno znas kako se chuo komp RRRRRRRRRR. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Own Maker Posted November 8, 2006 Report Share Posted November 8, 2006 jbg izbacilo me protiv mrdje a dobijaoi sam TT sredio sam sad sve pa cemo da sabijamo gl,imam oko 30 takvih i 50 dicsova huh pa sad da li si dobijao ne bi bio siguran... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts