vlada10 Posted November 5, 2006 Report Share Posted November 5, 2006 prodajem wow acc warlock 60 lvl mix mix of tier 1 /2 exalted wsg, av ,ab trenutno u guildi koja je je pocela da radi naxx server burning legion rogue 58 lvl full rested do 60 lvl mix plava i zelena oprema server burning legion warrior 60 lvl mix plave i selene opreme server dragonmaw hunter 60 lvl mix plave i 1 epic trenutno u guildi koja cisti aq20 zg mc onx server mazrigos shaman 43 lvl mix plave i zelene opreme imba sekira za 43 lvl server mazrigos druid 26 lvl mix plava i zelena oprema server ravencrest za cenu nemam pojma zato sto nikad nisam prodavao wow acc posaljite mi ponudu koju nemogu da odbijem :} vladandam@gmail.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
MihajloSCG Posted November 19, 2006 Report Share Posted November 19, 2006 Pa kolko bi kostalo to? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red^ Posted November 19, 2006 Report Share Posted November 19, 2006 Pa kolko bi kostalo to? verovatno nekosta 4000 din :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
MihajloSCG Posted November 19, 2006 Report Share Posted November 19, 2006 Red ispadas glup sa ovakvim ispadima ja samo pitam mozda bih dao i vishe i vlado odgovori ako mozes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red^ Posted November 19, 2006 Report Share Posted November 19, 2006 Red ispadas glup sa ovakvim ispadima ja samo pitam mozda bih dao i vishe i vlado odgovori ako mozes. mislis ti ispadas glup dosao si na forum i uleteo u svaki topic i poceo da pricas sta koliko vredi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted November 20, 2006 Report Share Posted November 20, 2006 owned. Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted November 20, 2006 Report Share Posted November 20, 2006 Nemoj tako o starom Mihajlu , ja cu na kraju od kusura od uzine da kupim acc a on ce i tad da se raspituje o ceni cini mi se xD -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red^ Posted November 20, 2006 Report Share Posted November 20, 2006 lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted November 20, 2006 Report Share Posted November 20, 2006 Need advice , posto cu kod mog tarda da idem na marksmanship , da li da na pocetku svih 5 talenata grunem na imp conc shot ili na ono da mi manje mane trose shotovi ? :) u stvari 3 na imp concussive shot a 2 na ono sranje\ -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts