watch:. Posted October 24, 2006 Report Share Posted October 24, 2006 Poz svima imam 2 problema pa me zanima da li ima neko da mi pomogne... 1.prvo problem je oko wc3banlist instalirao sam i sve ok i pokrenem i kada udjem u w3 (inace nemam original pa ulazim preko programa-Warcraft 3 TFT PvPGN) i kada udjem u neki igru da igram nebitno npr dot u da igram ukucam /pingall ili fromall i pritisnem ctrl+v kaze mi unknown command????! Jel ja tu resim ili nesto treba drugacije da se radi tj uradi? 2.Drugi problem je kada recimo igram dotu desava mi se ne stalno posle izvesnog vreme zabode mi w3 i izadje mi na desktopu fatal error.Mislim da znate o cemu se radi pa bi hteo da znam mozeli da se uradi nesto po tom pitanju? Hvala unapred Quote Ma necu ni da trosim reci na jajare i funjare i na sve ove cave sto iza ledja su se sunjale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted October 24, 2006 Report Share Posted October 24, 2006 1: Pre ulaska u wc3 selektuj network device preko kojeg vuchesh internet i to bi trebalo da je to. 2: Ako ti se deshava isto i u drugim igrama / aplikacijama sa fatal errorom onda je to najverovatnije memorija, ako ne onda probaj samo da reinstalirash wc3. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
watch:. Posted October 24, 2006 Author Report Share Posted October 24, 2006 1.jel da savim modem ili sta? 2.a sto se toga tice imam dovoljno memorije 512? Instalirao sam jedno 20 puta wc3 :( Quote Ma necu ni da trosim reci na jajare i funjare i na sve ove cave sto iza ledja su se sunjale Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted October 24, 2006 Report Share Posted October 24, 2006 pa imas dovoljno ali mozda je memorija neispravna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted October 25, 2006 Report Share Posted October 25, 2006 1.jel da savim modem ili sta? 2.a sto se toga tice imam dovoljno memorije 512? Instalirao sam jedno 20 puta wc3 :( umesto da pitas nekoga iz kraja ti na forumu odmah :P Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
watch:. Posted October 25, 2006 Author Report Share Posted October 25, 2006 ne igra niko iz kraja w3 =] namestio sam wc3banlist hvala gogo na helpu sve radi samo me zanima kako da namestim posto kad ukucam npr fromall izadje u gornjem delu delu ekrana belim slovima a ne ono kao i kod ostalih kako to da namestim? hvala na svakoj pomoci =] Quote Ma necu ni da trosim reci na jajare i funjare i na sve ove cave sto iza ledja su se sunjale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted October 25, 2006 Report Share Posted October 25, 2006 pa mi smo iz istog kraja papku zato i kazem :D Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
watch:. Posted October 25, 2006 Author Report Share Posted October 25, 2006 a to xex lepo =] Quote Ma necu ni da trosim reci na jajare i funjare i na sve ove cave sto iza ledja su se sunjale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted October 25, 2006 Report Share Posted October 25, 2006 ne igra niko iz kraja w3 =] namestio sam wc3banlist hvala gogo na helpu sve radi samo me zanima kako da namestim posto kad ukucam npr fromall izadje u gornjem delu delu ekrana belim slovima a ne ono kao i kod ostalih kako to da namestim? hvala na svakoj pomoci =] Kada krenu ta slova pritisnesh enter "da ti se otvori chat" ako si u partiji i pritisnesh "ctrl+v" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
watch:. Posted October 26, 2006 Author Report Share Posted October 26, 2006 hvala gogo sve radi kako treba tnx ;) Quote Ma necu ni da trosim reci na jajare i funjare i na sve ove cave sto iza ledja su se sunjale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts