mrsa Posted October 24, 2006 Report Share Posted October 24, 2006 Intresuje me vase misljenje oko realne cene( uvek postoji neka sansa da naletim na neku ovcu koja ce dati puno para) ovde i u inostranstvu za moja 2 lika. Mage je solidno opremljen, oko +400 spell dmg, ima 3/8 t1, t2 head, jos nekoliko epica, profesije enchanting i engineering po 300, reputacija od bitnih exalthed sa AD i CC... Warrior je krsh, dingovao se nedavno, ima samo plave +def iteme( oko 370 def ukupno). Na oba lika ima ok 2k golda, a kad bi se prodalo iz banke mislim da bi bili oko 2.5k. Napisite vase procene, ako vam nije tesko . Pozdrav Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted October 24, 2006 Report Share Posted October 24, 2006 Napishi rasu za Warriora i Maga, mozda tje neko biti zainteresovan od ljudi sa ovog foruma. Takodje server(e) gde su ti likovi i da li je iskorishtjen PCT. Good luck sa prodajom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrsa Posted October 24, 2006 Author Report Share Posted October 24, 2006 Mage - human male Warrior - human female Frostmane - PvP server, a PCT nije iskoriscen. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
licimud Posted October 31, 2006 Report Share Posted October 31, 2006 Intresuje me vase misljenje oko realne cene( uvek postoji neka sansa da naletim na neku ovcu koja ce dati puno para) ovde i u inostranstvu za moja 2 lika. Mage je solidno opremljen, oko +400 spell dmg, ima 3/8 t1, t2 head, jos nekoliko epica, profesije enchanting i engineering po 300, reputacija od bitnih exalthed sa AD i CC... Warrior je krsh, dingovao se nedavno, ima samo plave +def iteme( oko 370 def ukupno). Na oba lika ima ok 2k golda, a kad bi se prodalo iz banke mislim da bi bili oko 2.5k. Napisite vase procene, ako vam nije tesko . Pozdrav ja sam veoma zainteresovan ali mi ti reci cenu posto ja stvarno ne znam.odgovori na matija_1989@yahoo.com.Nadam se da cemo moci da blize saradjujemo.poz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrsa Posted November 6, 2006 Author Report Share Posted November 6, 2006 ja sam veoma zainteresovan ali mi ti reci cenu posto ja stvarno ne znam.odgovori na matija_1989@yahoo.com.Nadam se da cemo moci da blize saradjujemo.poz Proveri mail. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrsa Posted November 11, 2006 Author Report Share Posted November 11, 2006 Prodao bih ga za 150-200 eura, pa ako je neko zainteresovan nek se javi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Megadeath Posted November 11, 2006 Report Share Posted November 11, 2006 :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MihajloSCG Posted November 19, 2006 Report Share Posted November 19, 2006 Ovo nevredi 150e mozda 80e... proceni sam :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts