Razorman Posted October 9, 2006 Report Share Posted October 9, 2006 (edited) Ladno sam slucajno nabasao na disc hack i na undetectable map hack, oba rade, prvi kako krene igra tako ti pise win, a drugi je perverzija ladno se na mini mapi vide waypointi gde klikne ovaj drugi,sta klikce, resursi... Tuga... Jos se ja pitam kako to da velicina poput mene ne moze da napravi 25-0 score... Edited October 9, 2006 by Razorman retired... Link to comment Share on other sites More sharing options...
misaking[X] Posted October 9, 2006 Report Share Posted October 9, 2006 "slucajno nabasao " :) Dr.Mr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 9, 2006 Report Share Posted October 9, 2006 kolega, daj to ovamo da budzhimo stats 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ping-vin Posted October 9, 2006 Report Share Posted October 9, 2006 undetectable map hack ? izvini al sta to znachi ? bla bla truc truc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted October 9, 2006 Report Share Posted October 9, 2006 undetectable map hack ? izvini al sta to znachi ? Znachi da se ne mozhe detektovati, tj. otkriti... Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
teca_boom Posted October 10, 2006 Report Share Posted October 10, 2006 (edited) Link molim Edited October 10, 2006 by Techa Link to comment Share on other sites More sharing options...
S.E.90 Posted October 10, 2006 Report Share Posted October 10, 2006 zaradicete opasan ban ako vas otkriju Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZIVP Posted October 10, 2006 Report Share Posted October 10, 2006 daj bate da igram na xpamu plz link plz link! Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted October 10, 2006 Report Share Posted October 10, 2006 Mora da je mnogo Zanimljivo dobijati na taj nacin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted October 10, 2006 Report Share Posted October 10, 2006 hahaha decica se napalila na hack .... :) done that something new plz :) Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted October 10, 2006 Report Share Posted October 10, 2006 Jebali vas hackovi ja nikada nisam ni za jednu igu niti nikada necu . Probajte na fer nacin da dobijete nista se necete postici hackom . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted October 10, 2006 Report Share Posted October 10, 2006 Fora je sto su vec igrali bez hacka tako da je smorilo, oce malo da se izivljavaju i da banuju svoje cdkeyeve :) izmedju ostalog, bas je zabavno igrati pudge-a sa mh-om i na tvom hostu lik hukuje drugog lika preko pola mape, i kao ' skill ' lawl. [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts