Therion Posted October 4, 2006 Report Share Posted October 4, 2006 Elem, kupujem vazdushnu pushku, u shto boljem stanju, bonus mount za optiku... hitno lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted October 4, 2006 Report Share Posted October 4, 2006 pro vazdushnu pushku ili one zastavine ? :P This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted October 4, 2006 Report Share Posted October 4, 2006 buvljak ftw Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted October 6, 2006 Author Report Share Posted October 6, 2006 pa pazi... ako pod pro spada neshto ispod 100e onda da...normalno da mi treba neshto shto je precizno na nekih 100m ako ne trazhim previshe za premalo... a one zastavine... joj... 90e nova O.o lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted October 6, 2006 Report Share Posted October 6, 2006 ne zhelim da zvuchim nekonstruktivno ali da li si ti svestan sta je 100 metara? ja sam nekotj imao zlu chesku vazdusnu koju do 15te godine nisam mogao da zapnem bez muchenja ali i ona je bila 50m certified...100m je previshe kume =o)) a zastava i buvljak = svaka preciznost posle 20m je smeshak bogova u tvom pravcu ;o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spils Posted October 6, 2006 Report Share Posted October 6, 2006 ja dok sam trenirao imao sam pro pushkicu koja je pro,pa chak i na 50m nije bila bash srecna...nekih ~30m je josh 100% precizna , posle toga....btw, prodajem je, 250e ...pushka je gamo hunter 1250 hurricane...ako je neko zainteresovan, pm....u besprekornom je stanju i art je...kalibar je .177 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted October 6, 2006 Report Share Posted October 6, 2006 ja mislim da je bolje pitanje... koga gadjas s 100 metara... kad ti jos i optika treba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted October 7, 2006 Author Report Share Posted October 7, 2006 (edited) optiq imam, nije frka... tjale se zajebavao sa dvocevkama, snajperima, jelenima i sl. sranjima kada je bio mladji, ali je sve poprodavao, pa je ostalo samo par accesories-a :} ... znachi 100m je samo puki san a?... jbg... shta ima od iole preciznog a da je neka razumna cena?... i gde :? @ junkie ... Ima jedna baba u komshiluku :} Edited October 7, 2006 by Therion lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted October 8, 2006 Report Share Posted October 8, 2006 uzmi bolje nesto malokalibarsko.. mada je malo jebada da nabavis municiju Link to comment Share on other sites More sharing options...
SATAN-3 Posted October 8, 2006 Report Share Posted October 8, 2006 Decak jel imas ti dozvolu za posedovanje?Mislim koji ce ti oruzije na crno?Da neces da ga koristis?I btw sta treba da ti se upuca na 100m?Za 100e cu ti roknuti komsiju Free Hot Asian Girls Nude Pics Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted October 8, 2006 Author Report Share Posted October 8, 2006 ma jebesh malokalibarke, puna ih je streljana... meni treba neshto tipa... http://www.airgunsbbguns.com/Beeman_Air_Ri...s_p/bee1046.htm ili josh bolje http://www.airgunsbbguns.com/Beeman_Air_Ri.../bee1062-64.htm a dozvolu naravno da nemam... crno all the way :] lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts