_Silent_ Posted October 3, 2006 Report Share Posted October 3, 2006 Prodajem potpuno novo, neotpakovano Cooler Master Stacker 830 kucishte!! Dobio sam ga na nagradnoj igri, ali kako ova egzotika nije bash za moju malo stariju mashinu, dajem ga ispod cene :) Za detalje u vezi kucishta pogledati: CoolerMaster Sayt - Stacker 830 ; Neki random review sayt sa slikama Za one bez ideje koliko ovo kucishte koshta -> Trenutna ponuda ; Tema na Benchmarku o Stacker-ima (podforum "domace trzishte") p.s. molio bih da se ima u vidu da kucishte ne poklanjam, vec prodajem ( kao potpuno novo samo sa lepim popustom oko kojeg cemo se tek dogovoriti ;) )... Na smeshne i nerealne ponude ne odgovaram... Tel: 064/25-35-947 (od 12h-23h, 24/7) (moze i SMS ponuda, odgovoricu ukoliko ponuda bude prihvatljiva, ovde je vec ostavljeno dovoljno detalja :) P.S. ne znam koliko ce mi biti dostupan Net sledecih dana, tako da ne mogu odgovarati na PM) Zeljko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted October 3, 2006 Report Share Posted October 3, 2006 e ajde lepo reci za kolko ga prodajes? Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Silent_ Posted October 3, 2006 Author Report Share Posted October 3, 2006 (edited) Dao bih ga nekih 20ak % jeftinije u odnosu na cenu istog kucishta u nekoj prodavnici / firmi... Znachi, za nekih 220-225e... To je za 35-40e manje u odnosu na cenu u Desku... Mislim da je sasvim ok cena za neotpakovanu robu... Jbg. ne planiram da ga dajem upola cene kao shto su neki hteli i predlagali, jer toliko lud nisam da nekome poklonim 100e tek tako... A neko dodatno spushtanje cene samo da prodam kucishte mi ne pada na pamet, pre cu ga ostaviti za sebe ;) p.s. ko hoce da kupi - nek' shalje sms ili pozove onaj gore broj mob-a, poshto vec sutra necu biti na Net-u neko vreme... Edited October 3, 2006 by _Silent_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 3, 2006 Report Share Posted October 3, 2006 cena jeste skroz ok, ali moj prijateljski savet je da ga ostavish sebi. Tesko ces dobiti i 200e, da ne govorimo da ce gomila njih da dodje sa ponudom od 100-150e. 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
AyS^ Posted October 4, 2006 Report Share Posted October 4, 2006 (edited) 150e i da pevas ako ti neko da,poslushaj highly-ja :) Edited October 4, 2006 by AyS^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Silent_ Posted October 4, 2006 Author Report Share Posted October 4, 2006 150e i da pevas ako ti neko da,poslushaj highly-ja :) Ma, te cene su bezobrazne... Vec mi je ponudjeno 150e kao shto si ti Highl1 prognozirao :) Ali, upravo mi ulete i jedna ponuda od 200e, shto mi vec odgovara ;) S' obzirom da mi ovakvo kucishte ne treba, ako za par dana ne bude bolje ponude - znam gde ce zavrshiti kucishte :) A kesh ce mi taman posluziti da konachno uzmem neki digitalac :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Silent_ Posted October 14, 2006 Author Report Share Posted October 14, 2006 Kucishte prodato! Tema moze da se brishe. Zahvaljujem :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts