Jump to content

Prodajem potpuno nov Cooler Master Stacker 830!

_Silent_

Recommended Posts

Prodajem potpuno novo, neotpakovano Cooler Master Stacker 830 kucishte!!

cooler-master-stacker-830-full-tower-case-review-1.jpg

Dobio sam ga na nagradnoj igri, ali kako ova egzotika nije bash za moju malo stariju mashinu, dajem ga ispod cene :)

280_th.jpg

Za detalje u vezi kucishta pogledati: CoolerMaster Sayt - Stacker 830 ; Neki random review sayt sa slikama

Za one bez ideje koliko ovo kucishte koshta -> Trenutna ponuda ; Tema na Benchmarku o Stacker-ima (podforum "domace trzishte")

p.s. molio bih da se ima u vidu da kucishte ne poklanjam, vec prodajem ( kao potpuno novo samo sa lepim popustom oko kojeg cemo se tek dogovoriti ;) )...

Na smeshne i nerealne ponude ne odgovaram...

Tel: 064/25-35-947 (od 12h-23h, 24/7)

(moze i SMS ponuda, odgovoricu ukoliko ponuda bude prihvatljiva, ovde je vec ostavljeno dovoljno detalja :) P.S. ne znam koliko ce mi biti dostupan Net sledecih dana, tako da ne mogu odgovarati na PM)

Zeljko

Dao bih ga nekih 20ak % jeftinije u odnosu na cenu istog kucishta u nekoj prodavnici / firmi...

Znachi, za nekih 220-225e... To je za 35-40e manje u odnosu na cenu u Desku...

Mislim da je sasvim ok cena za neotpakovanu robu...

Jbg. ne planiram da ga dajem upola cene kao shto su neki hteli i predlagali, jer toliko lud nisam da nekome poklonim 100e tek tako...

A neko dodatno spushtanje cene samo da prodam kucishte mi ne pada na pamet, pre cu ga ostaviti za sebe ;)

p.s. ko hoce da kupi - nek' shalje sms ili pozove onaj gore broj mob-a, poshto vec sutra necu biti na Net-u neko vreme...

Edited by _Silent_

cena jeste skroz ok, ali moj prijateljski savet je da ga ostavish sebi. Tesko ces dobiti i 200e, da ne govorimo da ce gomila njih da dodje sa ponudom od 100-150e.

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

150e i da pevas ako ti neko da,poslushaj highly-ja :)

Ma, te cene su bezobrazne... Vec mi je ponudjeno 150e kao shto si ti Highl1 prognozirao :)

Ali, upravo mi ulete i jedna ponuda od 200e, shto mi vec odgovara ;)

S' obzirom da mi ovakvo kucishte ne treba, ako za par dana ne bude bolje ponude - znam gde ce zavrshiti kucishte :)

A kesh ce mi taman posluziti da konachno uzmem neki digitalac :)

• 2 weeks later...
  • Create New...