Highl1 Posted August 19, 2006 Report Share Posted August 19, 2006 Beogradske kvalifikacije pocinju za koji sat, a igra se 8 grupa po 5 ili 6 igraca. Prva dva prolaze u fazu single eliminacije, gde ce se ukrstati grupe A-H, B-F, C-G i D-E po principu npr da prvi iz A grupe igra sa drugim iz H, a drugi iz A sa prvim i H i tako dalje. Pre nego sto predjem na grupe, par reci o nosiocima, koji su birani na osnovu uspeha na prethodnom WCG-u. To su: 1. Duke (1-i WCG SCG 2005) 2. Mile (3-i WCG SCG 2005) 3. Ghost (4-i WCG SCG 2005) 4. Sharky (6-i WCG SCG 2005) 5. Sentence (8-i WCG 2005) 6. Android (9-12 mesto WCG 2005) 7. Vuduman (9-12 mesto WCG 2005) 8. Zaba Od ostalih igraca Freeman je bio od 13-16 mesta prosle godine, ali posto je vec igrao jedan quali gde je bio nosilac (Novi Sad) on nije stavljen u prvi sesir. Ako nekog zanima shta je sa 2, 5 i 7-im mestom na WCG-u prosle godine, to su zauzeli Vladica (2-i, kvalifikovao se u Novom Sadu ove godine), Fata (5-o mesto, ne ucestvuje) i Domi (7-o mesto, ne ucestvuje. Evo i grupa: Grupa A Duke Zerox Crowax Ajs^Slash Vivacious Wind Grupa B Sweet Mind zex|kajl Eddy Lastman Grupa C Ghost Microshow Sotjore Pura Ajs^Adrian XTC Grupa D Sharky Freeman Duka Lakis Spirit Grupa E Sentence Grinder Mare_Red_Star Kasaba Nautilus Grupa F Android Patjenik Ice.Gache Stamat Sabijac Hellstorm Grupa G Voodoo_Man Joe Mateja Dejan Srle Grupa H Zaba Slayer Ali-Baba norrsken spiritus woona Sve grupe pocinju u isto vreme i to u 10 casova, a zavrsice se negde oko 13 casova. Posle toga imamo sat vremena pauze za odmor,a onda sledi single eliminacija od 14h. Obezbedili smo WTV, najavu dogadjaja mozete pogledati ovde http://www.waaaghtv.com/en/event/60 a prenosicemo shto vishe mecheva, uglavnom zanimljivih. Za pocetak u 10h imamo duel Sharkyja i Freemana, a posle zavisi kako se mechevi budu zavrsavali, ali cemo uvek pokusati da prenosimo meceve od nosilaca grupa, koji su navedeni gore. Moguce je da dodje do nekih problema oko WTV-a pa nam nemojte zameriti jer nam je ovo prvi prenos (uopste prvi live stream WarCraft III mecheva sa nekog turnira u nashoj zemlji) Ako imate vremena, navratite do zgrade ComTrade-a jer vas ocekuju turniri u raznim igrama (F.E.A.R, Prey ) sa dobrim nagradama, plus igranje na konzolama, Tech! Industries promocije ili jednostavno mozete da uzivate u partijama najboljih "beogradski" WC3 igracha na nekim od plazma ekrana koji ce biti specijalno postavljeni za sve spektatore. Replayeva ce biti, i to vrlo brzo, ocekujte ih u toku dana. Unapred zelim u ime organizacije ovogodisnjeg WCG-a da se zahvalim svima onima koji su ucestvovali u ovogodisnjem ciklusu kvalifikacija, kao i onima koji ce nas pratiti, dal uzivo, ili putem WTV-a. 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted August 19, 2006 Report Share Posted August 19, 2006 Ajde javljajte kako teche turnir... Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted August 19, 2006 Report Share Posted August 19, 2006 Koliko sam ja video Sharky dobio Lakisa , Freeman dobio sharkia i Sweet dobio Lastman-a Ocekivano po meni . Pa imas na WgTV-u ta 3 meca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted August 19, 2006 Report Share Posted August 19, 2006 Nemam Waaagh :( Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted August 19, 2006 Report Share Posted August 19, 2006 Saqmo ukucs na google i nace ti i skines i instaliras i imas ga :PP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted August 19, 2006 Report Share Posted August 19, 2006 ^ Nameshteno :D Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted August 19, 2006 Report Share Posted August 19, 2006 Dajte jos live streamova :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted August 19, 2006 Report Share Posted August 19, 2006 Da mogli bi samo su bila jutarnja 3 meca i cao zdravo nema visee .Dajte bre ocemo da gledamo ;))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bullseye_So Posted August 19, 2006 Report Share Posted August 19, 2006 extra sto ste uzeli wtv :P btw freeman nije bio nosilac grupa u ns Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted August 19, 2006 Report Share Posted August 19, 2006 Dajte jos live streamova :) Da jbt, ili neka neko objavi trenutne rezultate... Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted August 19, 2006 Report Share Posted August 19, 2006 Sharky vs Grinder jebeni must see :) @FistBorn: Imas rezove na WCG BG Kvalifikacije odeljku Link to comment Share on other sites More sharing options...
czaRe Posted August 19, 2006 Report Share Posted August 19, 2006 Oce li neko da objasni kako da gledam mec posto sam sad tek skinuo program waaagh, vidim meceve ali kako da ih pustim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted August 19, 2006 Report Share Posted August 19, 2006 Oce li neko da objasni kako da gledam mec posto sam sad tek skinuo program waaagh, vidim meceve ali kako da ih pustim. Klikni na mech koji hocesh da gledash, zatim udji u WC i idi u Local Area Network, tamo ce ti se pojaviti igra, samo udji u nju i gledacesh mech kao referee... Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted August 19, 2006 Report Share Posted August 19, 2006 Sharky vs Grinder 2-0 must see jebeno dobre partije ;p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 19, 2006 Author Report Share Posted August 19, 2006 Sharky protiv Grindera mech kvalifikacija, stvarno extra partija. Rezultati doigravanja Ajs^Slash vs Slayer 2:0 Sweet vs Joe 2:0 Ghost vs Sabijach 2:0 Freeman vs Nautilus 2:0 Grinder vs Sharky 0:2 Voodoo vs Mind 2:0 Zaba vs Zerox 2:0 (Zerox predao) igraju jos Android vs Evil, trenutno je 1-0 za Evila Oni koji su boldovani su prosli na WCG Nacionalno Finale koje se odrzava sledece subote, 26-og avgusta u Sava Centru. Zao mi je shto nije bilo vishe streamova,ali bila je ogromna guzva,a i neki se nisu pojavljivali pa je par grupa veoma brzo zavrseno. 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted August 19, 2006 Report Share Posted August 19, 2006 Moze neko da uploaduje te Sharky-jeve partije ? Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted August 19, 2006 Report Share Posted August 19, 2006 Go Go Go Freeman napred Ns Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted August 19, 2006 Report Share Posted August 19, 2006 Sharky vs Grinder Enjoy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest LoLxDlol_ Posted August 19, 2006 Report Share Posted August 19, 2006 Da li ce biti josh live streamova, i ja bih da obsujem :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 19, 2006 Author Report Share Posted August 19, 2006 nece, sve je gotovo Android dobio Evila, i tako postao 8-i uchesnik iz Beograda 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bullseye_So Posted August 19, 2006 Report Share Posted August 19, 2006 (edited) gotovo je ^^ tt highl1 brzi, btw imbaboi dobio 2-0 evila? ;o ti si napisao 0-1 da gubi pre... Edited August 19, 2006 by Bullseye_So Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 19, 2006 Author Report Share Posted August 19, 2006 pogresi covek, bilo je 2-0 za androida, my bad 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
CiTy.StaR Posted August 19, 2006 Report Share Posted August 19, 2006 Sharky vs Grinder Enjoy E Boze ,luda Wardenka . ; Nema trensa bez eksera ? Nema hausa bez djus-vodke... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted August 19, 2006 Report Share Posted August 19, 2006 Sharky vs Grinder Enjoy Jebem ti javnu ip adresu. Mozhe upload na yourfilelink.com ? Thx Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest LoLxDlol_ Posted August 19, 2006 Report Share Posted August 19, 2006 ne treba ti javni ip, samo sachekaj svoj red za download Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts