Jump to content

WCG 2006 StarCraft FAQ


Recommended Posts

Ovaj FAQ se odnosi samo na StarCraft:BroodWar deo WCG-a 2006. Ako odgovor na vashe pitanje nije u daljem textu, postavite pitanje u ovom topic-u, pa cemo i pitanje i odgovor ubaciti u zvanicni FAQ :).

Najceshca postavljena pitanja su:

1. Gde i Kada se odrzavaju WCG kvalifikacije za StarCraft:BroodWar?

- Predkvalifikacije ce biti odrzane u Subotu 19. Avgusta u ComTrade Technology Center-u. Lokaciju ComTrade Technology Center-a mozete naci ovde linku. Svi koji zele da igraju na kvalifikacijama za StarCraft:BroodWar moraju da dodju u Beograd i ucestvuju u predkvalifikacijama jer ne postoje pretkvalifikacioni centri za SC shirom Srbije. To znaci da morate dva puta doci u Beograd ako hocete da igrate StarCraft na WCG-u. Jednom za predkvalifikacije, i jednom za kvalifikacije.

- Kvalifikacije ce biti odrzane u Subotu 26. Avgusta u Sava Centru. Verujem da ne moram da vam navedem adresu Sava Centra :).

2. Kako da se prijavim?

- Sve o prijavama je vrlo lepo objashnjeno na ovom linku. Obratite paznju da prijave traju do 18. Avgusta!! Svi koji se prijave posle 15. Avgusta moraju OBAVEZNO da urade sledece

a) skenirate uplatnicu i posaljete na prijava@cybersports-scg.com

b) donesete uplatnicu na dan turnira

Na ovom linku mozete videti sve potvrdjene prijave.

3. Koja verzija StarCraft-a se igra?

- Pravila se na nalaze na ovom linku. Tu mozete videti josh nekoliko stvari, osim koja se verzija igra.

4. Jel smem da donesem svoju tastaturu i misha?

- Da, dozvoljeno je :).

Zvanican sajt World Cyber Games Serbia

Edited by Sting

We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men !

Link to comment
Share on other sites

Imam jednu molbu na linku gde se nalazi spisak prijavljenih igraca ste mi promenili prezime (tacnije progutali ste jedno slovo) tako da bi vas molio da pored nicka The_MisT prepravite precime, znaci nije Bozikovic nego Bozickovic..hvala unapred [:)] i interesuje me koji ce misevi biti po defaultu na takmicenju ??

hvala [:D]

Link to comment
Share on other sites

dosta ljudi nece doci iz razloga sto moraju 2x da se cimaju u bg, a to je ipak dosta para, s obzirom da ides na neko drkanje, za koje znas i da nemas bas neke sanse, ali brate x2 ?

stvarno su ga jebali.

Nazalost tako je ispalo, ali verujem i da iz samog Beograda moze doci dosta ljudi. A mozda samo nada poslednja umire =/

We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men !

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...