rusici Posted August 18, 2006 Report Share Posted August 18, 2006 trevba da skeniras nalog pa da im posaljes na email to ti je zato sto ti uplatis ali uplata kasni pa zato skeniraj to i salji donesite ja sam u Kralja Petra kod pored Knez mihajlove da vam skeniram Quote SENKA, IVKE Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdriaN Posted August 18, 2006 Report Share Posted August 18, 2006 trevba da skeniras nalog pa da im posaljes na email to ti je zato sto ti uplatis ali uplata kasni pa zato skeniraj to i salji donesite ja sam u Kralja Petra kod pored Knez mihajlove da vam skeniram ma uredu je poslao sam mail ,'de da sa nbg dolazim u kralja petra samo zbog skenera nisam toliki geek :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted August 18, 2006 Report Share Posted August 18, 2006 kada ce bracketi? i jedno pitanje, da li neko moze da zavrsi svoje meceve do pola 2? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusici Posted August 18, 2006 Report Share Posted August 18, 2006 hoce li mi neko molim vas reci u koliko sati ce biti kostur Quote SENKA, IVKE Link to comment Share on other sites More sharing options...
shone Posted August 18, 2006 Report Share Posted August 18, 2006 WarCraft grupe i satnica: http://forum.klanrur.rs/index.php?showtopic=39704 Quote Never argue with an idiot. They drag you down to their level, then beat you with experience. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdriaN Posted August 18, 2006 Report Share Posted August 18, 2006 (edited) U koliko sati pocinje tur odnoso u koliko da budemo tamo nigde ne mogu da nadjem.Jel samo prvi ide dalje ? Edited August 18, 2006 by AdriaN Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duka. Posted August 18, 2006 Report Share Posted August 18, 2006 U koliko sati pocinje tur odnoso u koliko da budemo tamo nigde ne mogu da nadjem.Jel samo prvi ide dalje ? Sutra u pola 10 treba da budes tamo.Mecevi pocinju u 10h.Dalje prolaze 1. i 2. mesto u grupi. Quote Oh hai! Underground will live forever baby. We just like roaches. Never dying always living. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 19, 2006 Report Share Posted August 19, 2006 8 prvih i 8 drugih igrace 1 kolo single eliminacija na 2 dobijene (BO3) kako bi se utvrdilo osam ucesnika na finalu. Spajaju se grupe A-H, B-G, C-F i E-D (prvi iz A grupe sa drugim iz H i slicno) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts