Roka Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 Nisam znao a niko ni da obavesti da je Terra otkupila RUR lolzzzzzzzz Glavom kroz zid kao kamikaza, zavrsicu u ustanovi Lazarevic Laza. Kada namirishem cu ja sam maher kao shu, iza ime zvu ujee, lud sam poput Crne Guje, kao Nikola Simic u srcu sam laf Link to comment Share on other sites More sharing options...
iggy_bus Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 ??? what ever Da pojasnimo: Dakle ako neko napravi server i odrzava ga i stalo mu da to radi sto bolje kao sto je meni za terru, taj server treba i reklamirati negde i probati da se resi svaki problem koji na njemu nastane zbog igraca ili admina. Ja koliko sam skontao reklamiranje drugih servera nije zabranjeno na ovom forumu i ja naravno koristim priliku da ga ovde reklamiram jer smatram da od svih ostalih foruma na ovom forumu su najbolji ljudi i igraci i najvise cenim komentare na ovom forumu jer nema kenjanja i svi su na mestu i najvise su pomogli da se neki nedostaci sa servera uklone. Respect 4 all. E sad postoje 3-4 topica vezana za terru i u ovom moru ostalih topica ne znam gde bas terra da ti zapadne za oko. Pa brate terra je uvek puna i lepo radi bas zato sto je ja reklamiram na svim forumima (osnim na onim koji su striktno vezani za neki drugi CS server) i to je normalna stvar. I ovde kao sto vidis ima kritika i prituzbi i ja sam uvek tu da ih procitam i onda o tome u admin sobi na terra forumu popricam sa adminima kako se ne ni desavalo ponovo. Ako pak se ponovi, skidam admin. Eto i uradim jednu dobru stvar za server. I sve zahvaljujuci postu koji sam stavio na neki drugi forum. Terra ima svoj forum i mogu ti reci da je izuzetno posecen, ako ga ne odgledas jedan dan smoris se od novih postova, znaci uspeo sam da vecinu stalnih igraca kanalisem i na zezanje na forumu. A po ostalim forumima se javljam samo ja jer sam odgovoran za server i necu da se iko nadje uvredjen zbog neke greske a da ja to ne probam da ispravim. Ipak mislim da je to jedna velika prednost terre u odnosu na ostale server koji uopste nemaju nekoga ko nadgleda sve i regulise admine pa mogu da rade sta hoce kao da je server njihov. I ti reklamiras beotel brate i niko ni nista ne kaze, i da...mislim da mnogo igraca sa ovog foruma igra na terri zbog kvaliteta, a ako se pak neko nadje nervozan i prekrsi pravilo servera i admin ga udalji ili nedaj boze da admin banuje pogresno slobodno se to napise i sredi se to...komunikacija je najvaznija! A forumi su za to stvoreni ;) peace Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoL Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 lepo receno iggy :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 Iggy je pojasnio. Locked. Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts