Hiperion Posted July 27, 2006 Report Share Posted July 27, 2006 Nama u gradu (Bijeljini) ne radi svima. Da li je moguce da smo svi banovani (imamo isti IP) ???? Why? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted July 27, 2006 Report Share Posted July 27, 2006 Vrlo je moguce... Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
encore Posted July 27, 2006 Report Share Posted July 27, 2006 (edited) Fuck nema nama war3 do godine... Edited July 27, 2006 by encore Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted July 27, 2006 Report Share Posted July 27, 2006 Evo ne radi ni meni u somboru vec 2 dana, tj ne radi svima koji imamo wireless ( sowireless provajder ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bullseye_So Posted July 27, 2006 Report Share Posted July 27, 2006 meni su se danas zalili leskovcani sa sbb-a :D , ne znam zasto al imao sam i ja slican problem, to je do neta u gradu , al ne znam zasto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted July 28, 2006 Report Share Posted July 28, 2006 Evo ne radi ni meni u somboru vec 2 dana, tj ne radi svima koji imamo wireless ( sowireless provajder ) Neko je maphacker... Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bullseye_So Posted July 28, 2006 Report Share Posted July 28, 2006 (edited) ne banuju ip zbog mh ! edit: haha evo i meni sada ne radi :D Edited July 28, 2006 by Bullseye_So Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted July 28, 2006 Report Share Posted July 28, 2006 ne banuju ip zbog mh ! edit: haha evo i meni sada ne radi :D OMG al sam se pogubio... Mada mi je neko ovako rekao da i to mozhe da se desi... Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted July 28, 2006 Report Share Posted July 28, 2006 Evo nama proradilo :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bullseye_So Posted July 29, 2006 Report Share Posted July 29, 2006 preko bota mi pise banovan ip 20min vec 10h Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare-SOMBOR Posted July 29, 2006 Report Share Posted July 29, 2006 ladno , u igraoni mi radi a ovde ne :D , tj kuci neradi Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlooDMoney Posted July 29, 2006 Report Share Posted July 29, 2006 Evo ne radi ni meni u somboru vec 2 dana, tj ne radi svima koji imamo wireless ( sowireless provajder ) Isto tako ovde nije radio jedno vreme pa sam ja pitao lika koji je zaduzen za odrzavanje tog interneta i on mi je rekao da je bio neki lik tamo gde je taj server i antena i on je tamo nesto podesavao...Mada kasnije su vratili na normalu inache... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bullseye_So Posted July 30, 2006 Report Share Posted July 30, 2006 evo ja danas uspeo uci, al posle o5 nece, cuo sam za slicne probleme u bg/leskovcu/bosni/sombor/subotica/ns/ ... cela srbija skoro wtf? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare-SOMBOR Posted July 30, 2006 Report Share Posted July 30, 2006 (edited) al najbolje je sto u igraoni 5 min od mene ,isto koriste SBB i sve radi ;D, a meni ni n od northrend Edited July 30, 2006 by Mare-SOMBOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kyoshi Posted July 30, 2006 Report Share Posted July 30, 2006 Ja vec 5 dana ne mogu na northrend. smrc Grender(:P): Vidi one tamo sorserke, kakav ona build order ima, za njih ne treba patch rade sve same. www.head-hunters.co.nr Link to comment Share on other sites More sharing options...
CiTy.StaR Posted July 30, 2006 Report Share Posted July 30, 2006 Ne radi ni meni ...Koji je ovo shit?Nesto se Blizzard urotio protiv nas Srba ,ili ? (Verovatno ovo prvo ,posto sabijamo ,pa da bi nas onemogucili u daljem ownovanju ) . Nema trensa bez eksera ? Nema hausa bez djus-vodke... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted July 30, 2006 Report Share Posted July 30, 2006 uu izvinite... I Planjani se zale na taj problem, ali zato u Paracinu nema :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest epicAdrian Posted July 30, 2006 Report Share Posted July 30, 2006 (edited) ne kontam, srecan si shto nemash notrhrenda u Paracinu? Po mojoj teoriji zavere mozhda nam namerno zakidaju Telijine servere, expanduju WoW Edited July 30, 2006 by epicAdrian Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bullseye_So Posted July 30, 2006 Report Share Posted July 30, 2006 expandovacu ja kitu na njihove kewe onda Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted July 30, 2006 Report Share Posted July 30, 2006 ne kontam, srecan si shto nemash notrhrenda u Paracinu? Po mojoj teoriji zavere mozhda nam namerno zakidaju Telijine servere, expanduju WoW Hteo je reci da kod njega nema problema -_- Inache i u Jagodini je sve ok....Mada smo mi beda od 56k ali mi bar mozemo da igramo :P У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted July 30, 2006 Report Share Posted July 30, 2006 al najbolje je sto u igraoni 5 min od mene ,isto koriste SBB i sve radi ;D, a meni ni n od northrend da nije to zato sto oni imaju fixni ip jel si razmiljao o tome tako je i u kg-u ali mi smo izvalili neku foru pa sad svi imamo ip :) tj lazni hehe Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare-SOMBOR Posted July 30, 2006 Report Share Posted July 30, 2006 nem pojma al najbolje je sto sve radi sem northa Link to comment Share on other sites More sharing options...
teshke_123 Posted July 30, 2006 Report Share Posted July 30, 2006 Ne radi ni iz Cacka vec 2 dana na sbb, a na drugi provajder vec 5-6 dana -.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted July 30, 2006 Report Share Posted July 30, 2006 Meni ne radi iz BG-a... A zvao sam Seanroxa on kazhe da ni u Plani ne radi... WTF? Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted July 30, 2006 Report Share Posted July 30, 2006 Meni ne radi iz BG-a... A zvao sam Seanroxa on kazhe da ni u Plani ne radi... WTF? uff, meni u platou sabija ;))0 Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts