Jump to content

Texas Hold'em No Limit POKER

Recommended Posts

party poker je smece... los im, je software, turniri su realno losiji od pokerstarsa i slabija je masa koja igra tamo, znaci za kes je ok i za onoga ko zeli da napravi fin BR za ubuduce... ali za one koji zele da nauce da igraju malo ozbiljnije i da igraju sa jacim igracima savetujem pokerstars mozda cak i eurobet (on je malo slabiji od pokerstarsa)

medjutim bedak je sto ps nema bonuse (ima ali su jako retki) dok pp non-stop ima bonuse i to je ono sto se ceni [:)]

a za ovaj 66poker... nem pojma, mada bih mogao da probam, pa u fazonu gorane cucemo se,ovih dana ... bicemo u kontaktu [;)]

i da. koliki je minimalni deposit ?

i jel ti radis ovo na neku foru invite friend bonus ?

fml

Pa nema nekog limita, ali ja kontam da je 10 e sasvim ok ako vec hoces da se igras. Da ja imam neki procenat od ljudi koje dovedem, a vama za uzvrat omogucavam uplatu/isplatu kesa i za pocetak svako ko uplati po prvi put 10 e dobice jos 5 e na poklon. Skinite program, probajte pa ako vam se svidi uplatite. Inace to je ona varijanta o kojoj ste pricali sa Fenjom na ovom istom forumu pod topicom POKER.

Za pocetak imate i gomilu ovih Freeroll turnira pa ko zeli da proba bez para moze da uzme sa tih turnira neku sicu za pocetak.

Za pocetak imate i gomilu ovih Freeroll turnira pa ko zeli da proba bez para moze da uzme sa tih turnira neku sicu za pocetak.

• 5 weeks later...