Gorans Posted July 25, 2006 Report Share Posted July 25, 2006 Igrajte Poker na najboljem evropskom sajtu 66POKER!! Skinite software za igru sa http://download.b2bpoker.com/client/66poker/66pokersetup.exe Registrujte se na http://www.66poker.com/Signup.aspx?Code=AA Ko zeli da mu se ubaci kes neka mi se javi na mail: gorans_oo7@yahoo.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JetSet Posted July 25, 2006 Report Share Posted July 25, 2006 e jebi ga... pretera da je najbolji... :) mada, da je dobar dobar je :)) Quote jebem se u pedu za sitne pare javite se mom makrou kaliju cali = ghettopimp aleluja barkase, aleluja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azdaja Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 party poker vlada po mom misljenju. Quote � by Ivan_ alen je van konkurencije. � by Ignis Dei Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan � by Alen nije bitna strela nego indijanac. Baseball Club Beograd96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorans Posted July 26, 2006 Author Report Share Posted July 26, 2006 Momci slazem se ja sa vama, ali ovde imamo varijantu da uplacujemo kes bez kartica i isto tako da ga dizemo sto na Party Pokeru nije moguce. Ko je zainteresovan da igra neka se javi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
E jebes baku Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 party poker je smece... los im, je software, turniri su realno losiji od pokerstarsa i slabija je masa koja igra tamo, znaci za kes je ok i za onoga ko zeli da napravi fin BR za ubuduce... ali za one koji zele da nauce da igraju malo ozbiljnije i da igraju sa jacim igracima savetujem pokerstars mozda cak i eurobet (on je malo slabiji od pokerstarsa) medjutim bedak je sto ps nema bonuse (ima ali su jako retki) dok pp non-stop ima bonuse i to je ono sto se ceni a za ovaj 66poker... nem pojma, mada bih mogao da probam, pa u fazonu gorane cucemo se,ovih dana ... bicemo u kontaktu i da. koliki je minimalni deposit ? i jel ti radis ovo na neku foru invite friend bonus ? Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorans Posted July 26, 2006 Author Report Share Posted July 26, 2006 Pa nema nekog limita, ali ja kontam da je 10 e sasvim ok ako vec hoces da se igras. Da ja imam neki procenat od ljudi koje dovedem, a vama za uzvrat omogucavam uplatu/isplatu kesa i za pocetak svako ko uplati po prvi put 10 e dobice jos 5 e na poklon. Skinite program, probajte pa ako vam se svidi uplatite. Inace to je ona varijanta o kojoj ste pricali sa Fenjom na ovom istom forumu pod topicom POKER. Za pocetak imate i gomilu ovih Freeroll turnira pa ko zeli da proba bez para moze da uzme sa tih turnira neku sicu za pocetak. Za pocetak imate i gomilu ovih Freeroll turnira pa ko zeli da proba bez para moze da uzme sa tih turnira neku sicu za pocetak. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorans Posted August 24, 2006 Author Report Share Posted August 24, 2006 Za 10-ak dana bice organizovan turnir na 66POKER-u koji ce biti samo za ljude is Srbije za koji ce biti buy in oko 10-15 eura na kom ce nagrada biti odlazak na neki od Evropskih turnira (najverovatnije EPT). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted August 24, 2006 Report Share Posted August 24, 2006 dobar je taj texas, neam vremena trenutno mozda za metar dana:) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hico Posted August 27, 2006 Report Share Posted August 27, 2006 pa kolko nas je to vec gorane kad ce slati jednog iz srbije ili se ajzi otvorio malo pa donira i on :) ili ce da bude re-buy?taman i da divljam a ne da se stiskam i cekam ruku samo power poker priznajem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorans Posted August 28, 2006 Author Report Share Posted August 28, 2006 Ma mislim da nece biti rebuy, a buy in je cisto da ne bi ljudi registrovali accounte i igrali free samo ovaj turnir. Od samog pocetka je bio dogovor da ce oni da finansiraju coveka koji ce da ide na EPT. Pozdrav Hico! P.S. I nauci vise da igras taj Hold'em pa da mozemo da igramo! Register Account Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts