Litt Posted June 23, 2008 Report Share Posted June 23, 2008 A sto ti je zapelo da znas? Jos 1 u nizu lame abuserskih humana bez mozga koji namasuju towere i igraju 2h za 1 win, kad ih ne mrzi Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
xTm ' mAx'Y Posted June 23, 2008 Report Share Posted June 23, 2008 A sto ti je zapelo da znas? Jos 1 u nizu lame abuserskih humana bez mozga koji namasuju towere i igraju 2h za 1 win, kad ih ne mrzi Brate nebih se slozio ...njegovi gejmovi 20 min prosek :D Tako da ja mislim da ovaj ne trosi pare na towere . . .vetj je mogutje da je to od nekih PRO humana pa me samo zanimalo dal neko zna koje on... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zba Posted June 23, 2008 Report Share Posted June 23, 2008 20 min je mnogooooooo vremena, prosecna partija je izmedju 12-14 min, a za 8 min ti napravis expo i 10000000 towera sto znaci da je abuser ko god da je, moze i tod da bude al je abuser mrtvi. Quote grinder says: eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu grinder says: :) grinder says: i uspeo sam .... grinder says: NE! ` Nemanja Recoba ` says: :D grinder says: realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xTm ' mAx'Y Posted June 23, 2008 Report Share Posted June 23, 2008 20 min je mnogooooooo vremena, prosecna partija je izmedju 12-14 min, a za 8 min ti napravis expo i 10000000 towera sto znaci da je abuser ko god da je, moze i tod da bude al je abuser mrtvi. Mogutje je sve . . .mozda je TOD , mozda SKY :) btw m nick mu je do YAYA :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mapko(Cp6uja) Posted June 24, 2008 Report Share Posted June 24, 2008 A sto ti je zapelo da znas? Jos 1 u nizu lame abuserskih humana bez mozga koji namasuju towere i igraju 2h za 1 win, kad ih ne mrzi Ajde kad si tako pametan nauci nas kako da igramo humana bez towera molim te. Odigraj 20 partija i okaci nam da naucimo. Vazi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted June 24, 2008 Report Share Posted June 24, 2008 Evo ti grinder je kacio preko 20 :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted June 24, 2008 Report Share Posted June 24, 2008 Ajde kad si tako pametan nauci nas kako da igramo humana bez towera molim te. Odigraj 20 partija i okaci nam da naucimo. Vazi? Igram sa HU zadnjih par dana, ja gradim Arcane tower samo na pocetku i na expu po 1 guard i arc.Mislim da je totalno nepotrebno da se grade ako ti ide dobro u partiji.Ako gubis, opet ti dzabe da trosis pare na towere.Napravice isto protivnik 1 ili 2 expanzije, samo gubis vreme, sebi i njemu, a i ja ne volim da igram ciganski.A i ja sam zadnji koji treba da te uci da igras, ima ovde boljih, a i realno ako do sad nisi sam naucio nikad i neces ;) Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 24, 2008 Report Share Posted June 24, 2008 au, koji profi odgovor, zerox je u kući Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mapko(Cp6uja) Posted June 24, 2008 Report Share Posted June 24, 2008 Igram sa HU zadnjih par dana, ja gradim Arcane tower samo na pocetku i na expu po 1 guard i arc.Mislim da je totalno nepotrebno da se grade ako ti ide dobro u partiji.Ako gubis, opet ti dzabe da trosis pare na towere.Napravice isto protivnik 1 ili 2 expanzije, samo gubis vreme, sebi i njemu, a i ja ne volim da igram ciganski.A i ja sam zadnji koji treba da te uci da igras, ima ovde boljih, a i realno ako do sad nisi sam naucio nikad i neces ;) Ovo treba uramiti majke mi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SrdjanO Posted June 24, 2008 Report Share Posted June 24, 2008 Zashto? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted June 24, 2008 Report Share Posted June 24, 2008 au, koji profi odgovor, zerox je u kući ^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
valprax Posted June 25, 2008 Report Share Posted June 25, 2008 http://tft.replayers.com/index.php?action=...h&uid=76590 ovo mi je prvi post i nisam znao kako drugacijen da odradim,drugi put ce biti bolje:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lastman Posted June 25, 2008 Report Share Posted June 25, 2008 zerox je u kući Jedva uso kao REGAL :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted June 26, 2008 Report Share Posted June 26, 2008 Sad ste me podsetili zasto ne postujem na ovom forumu vise Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mapko(Cp6uja) Posted June 26, 2008 Report Share Posted June 26, 2008 (edited) Sad ste me podsetili zasto ne postujem na ovom forumu vise Brate ja uopste nisam imao za cilj da te uvredim ili nesto slicno vec mi je tvoj post gotivan do jaja. Najiskrenije. Pogotovo onaj deo " Ja ne volim da igram ciganski " . Znaci vrh vrhova. p.s. Ako nisi cigan u wc3-u gubis u najavi. Edited June 26, 2008 by Mapko(Cp6uja) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted June 26, 2008 Report Share Posted June 26, 2008 Nisam ni mislio da tebe, nvm. Ma znam to ali meni to nije igra...Mozda zato nikad i nisam napredovao puno jer se zalecem i bijem kad ne treba :) Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted June 26, 2008 Report Share Posted June 26, 2008 +1, smara ono cekanje pravog trenutka, samo udri! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zba Posted June 26, 2008 Report Share Posted June 26, 2008 Kornjaca je bila brza nego zeka Quote grinder says: eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu grinder says: :) grinder says: i uspeo sam .... grinder says: NE! ` Nemanja Recoba ` says: :D grinder says: realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Quake Posted June 29, 2008 Report Share Posted June 29, 2008 zaba je noob Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grinder Posted July 3, 2008 Author Report Share Posted July 3, 2008 Eo je prva 1.22 :D http://www.wcreplays.com/page?section=pub_...ys&id=68011 Quote Dlakav kao majmun, al' mi obrijana kita Link to comment Share on other sites More sharing options...
lastman Posted July 4, 2008 Report Share Posted July 4, 2008 dobar game..nije se trebo tuci tamo kod shopa zbog tog je lik ispusio gg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grinder Posted July 4, 2008 Author Report Share Posted July 4, 2008 Ali znachi koji car lik! Kao prvo ne postoji mh za 1.22 patch, i na osnovu cega je on pomislio da ga koristim, kad smo se prakticno celu partiju shibali :S Quote Dlakav kao majmun, al' mi obrijana kita Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChuleJunior Posted July 4, 2008 Report Share Posted July 4, 2008 (edited) Ali znachi koji car lik! Kao prvo ne postoji mh za 1.22 patch, i na osnovu cega je on pomislio da ga koristim, kad smo se prakticno celu partiju shibali :S Postoji hack mitjo moj...USHAO sam sad u klan posle reseta ,50 su rankovani neki rusi...i ono zvali me u klan i igraju oni at i widish samo 1 lik pita owog "Mh ON" ? i widish owaj "Yeah" i ja odem igram dotu wamo tamo ja pogledam 10 - 0 at imaju... :( odma su ruska djubrad to naprawili...samo malo da dobiju oni x-generation i iloveje4ka i ode server do kurca.... Edited July 4, 2008 by CoRLeoNe-DeNiRo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bullseye_So Posted July 4, 2008 Report Share Posted July 4, 2008 kazes da je onaj iloveje4ka ili ti multick mh-er? Moracemo ga drzati na oku onda vs HDx-a u wpl ~~ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted July 4, 2008 Report Share Posted July 4, 2008 ilovejene4ka ne koristi mh. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts