Jump to content

Recommended Posts

A sto ti je zapelo da znas? Jos 1 u nizu lame abuserskih humana bez mozga koji namasuju towere i igraju 2h za 1 win, kad ih ne mrzi

Brate nebih se slozio ...njegovi gejmovi 20 min prosek :D Tako da ja mislim da ovaj ne trosi pare na towere . . .vetj je mogutje da je to od

nekih PRO humana pa me samo zanimalo dal neko zna koje on...

20 min je mnogooooooo vremena, prosecna partija je izmedju 12-14 min, a za 8 min ti napravis expo i 10000000 towera sto znaci da je abuser ko god da je, moze i tod da bude al je abuser mrtvi.

diablo303kl4.jpg

grinder says:

eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu

grinder says:

:)

grinder says:

i uspeo sam ....

grinder says:

NE!

` Nemanja Recoba ` says:

:D

grinder says:

realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba?

Ajde kad si tako pametan nauci nas kako da igramo humana bez towera molim te. Odigraj 20 partija i okaci nam da naucimo. Vazi?

Igram sa HU zadnjih par dana, ja gradim Arcane tower samo na pocetku i na expu po 1 guard i arc.Mislim da je totalno nepotrebno da se grade ako ti ide dobro u partiji.Ako gubis, opet ti dzabe da trosis pare na towere.Napravice isto protivnik 1 ili 2 expanzije, samo gubis vreme, sebi i njemu, a i ja ne volim da igram ciganski.A i ja sam zadnji koji treba da te uci da igras, ima ovde boljih, a i realno ako do sad nisi sam naucio nikad i neces ;)

~~

au, koji profi odgovor, zerox je u kući

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Igram sa HU zadnjih par dana, ja gradim Arcane tower samo na pocetku i na expu po 1 guard i arc.Mislim da je totalno nepotrebno da se grade ako ti ide dobro u partiji.Ako gubis, opet ti dzabe da trosis pare na towere.Napravice isto protivnik 1 ili 2 expanzije, samo gubis vreme, sebi i njemu, a i ja ne volim da igram ciganski.A i ja sam zadnji koji treba da te uci da igras, ima ovde boljih, a i realno ako do sad nisi sam naucio nikad i neces ;)

Ovo treba uramiti majke mi.

Sad ste me podsetili zasto ne postujem na ovom forumu vise

Brate ja uopste nisam imao za cilj da te uvredim ili nesto slicno vec mi je tvoj post gotivan do jaja. Najiskrenije. Pogotovo onaj deo " Ja ne volim da igram ciganski " . Znaci vrh vrhova.

p.s. Ako nisi cigan u wc3-u gubis u najavi.

Edited by Mapko(Cp6uja)

Kornjaca je bila brza nego zeka

diablo303kl4.jpg

grinder says:

eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu

grinder says:

:)

grinder says:

i uspeo sam ....

grinder says:

NE!

` Nemanja Recoba ` says:

:D

grinder says:

realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba?

Ali znachi koji car lik! Kao prvo ne postoji mh za 1.22 patch, i na osnovu cega je on pomislio da ga koristim, kad smo se prakticno celu partiju shibali :S [?]

Postoji hack mitjo moj...USHAO sam sad u klan posle reseta ,50 su rankovani neki rusi...i ono zvali me u klan i igraju oni at i widish samo 1 lik pita owog "Mh ON" ? i widish owaj "Yeah" i ja odem igram dotu wamo tamo ja pogledam 10 - 0 at imaju... :( odma su ruska djubrad to naprawili...samo malo da dobiju oni x-generation i iloveje4ka i ode server do kurca....

Edited by CoRLeoNe-DeNiRo