Mapko(Cp6uja) Posted March 21, 2008 Report Share Posted March 21, 2008 zar ti nisi rekao da vise neces kaciti replay-e ? Jesam jebiga omaklo se. Kako vam se svidja ovaj moj novi rep? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grinder Posted March 21, 2008 Author Report Share Posted March 21, 2008 E a ko je ovaj Vejt? Po konstantnoj ironiji i hejtu mi lichi na Mishinog brata blizanca @Marko: sorry brate iskreno cu odma da ti kazem da nisam skinuo tvoj rep i necu sve dok bar ne vidim neko poznato ime protiv koga si igrao, ili ako je partija ispod pola sata! NHF PLX? Quote Dlakav kao majmun, al' mi obrijana kita Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mapko(Cp6uja) Posted March 21, 2008 Report Share Posted March 21, 2008 E a ko je ovaj Vejt? Po konstantnoj ironiji i hejtu mi lichi na Mishinog brata blizanca @Marko: sorry brate iskreno cu odma da ti kazem da nisam skinuo tvoj rep i necu sve dok bar ne vidim neko poznato ime protiv koga si igrao, ili ako je partija ispod pola sata! NHF PLX? Los ti je fazon brate. Partija je vredna gledanja. Ako gresim nabodi me. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grinder Posted March 21, 2008 Author Report Share Posted March 21, 2008 Ok ae skinucu! a za to nabadanje cisto sumnjam posto mi Ghost reche da nisi bash mali lik Quote Dlakav kao majmun, al' mi obrijana kita Link to comment Share on other sites More sharing options...
uniQue.oGGy. Posted March 21, 2008 Report Share Posted March 21, 2008 najzad posle dosta vremena da pogledate moj repic dobar je rep :) http://www.flyupload.com/?fid=6536786 uzivajte :) Quote elf's imba. Hate that fucking race ! ! ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mapko(Cp6uja) Posted March 21, 2008 Report Share Posted March 21, 2008 najzad posle dosta vremena da pogledate moj repic dobar je rep :) http://www.flyupload.com/?fid=6536786 uzivajte :) Ogi na flyupload nema linka za download. Sto ne kacis na nekom od sajtova za repove? Pouzdanije ti je tako. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChuleJunior Posted March 21, 2008 Report Share Posted March 21, 2008 Ok ae skinucu! a za to nabadanje cisto sumnjam posto mi Ghost reche da nisi bash mali lik hahaha koji car ... [:D] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
uniQue.oGGy. Posted March 21, 2008 Report Share Posted March 21, 2008 (edited) kako nema ffs ?... nemozete da skinete rep ? ??? Edited March 21, 2008 by uniQue.oGGy. Quote elf's imba. Hate that fucking race ! ! ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
encore Posted March 21, 2008 Report Share Posted March 21, 2008 OH NOEZ !!?!!!!1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
uniQue.oGGy. Posted March 21, 2008 Report Share Posted March 21, 2008 (edited) hahaha koji car ... [:D] brate sa oprostenjem ali malo previshe se uvlachis tako da ... bolje da ga "izazoves" 1v1 nego da mu places... :S p.s.GRINDERE JA BI TE DOBIO 1V1 MIRROR 100% !!! ;d Edited March 21, 2008 by uniQue.oGGy. Quote elf's imba. Hate that fucking race ! ! ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted March 21, 2008 Report Share Posted March 21, 2008 sshto volim taj amaterski humor ili ti "moram da imam dobre fore"... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chmix Posted March 21, 2008 Report Share Posted March 21, 2008 kako nema ffs ?... nemozete da skinete rep ? ??? Na nashu srecu... I molim te da se okanesh spama i pametovanja nad likovima koju su 1000000x gotivniji od tebe i bolji u ovoj igri od tebe!! i shto kaze Inferno, smisao za humor su ti izostavili kad su te pravili... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
uniQue.oGGy. Posted March 21, 2008 Report Share Posted March 21, 2008 Na nashu srecu... I molim te da se okanesh spama i pametovanja nad likovima koju su 1000000x gotivniji od tebe i bolji u ovoj igri od tebe!! i shto kaze Inferno, smisao za humor su ti izostavili kad su te pravili... hahahahabahahaha nemoj da me zasmejavash i odjebi... ja nekachim repove vishe... [:(!] Quote elf's imba. Hate that fucking race ! ! ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mapko(Cp6uja) Posted March 21, 2008 Report Share Posted March 21, 2008 Mir deco!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChuleJunior Posted March 22, 2008 Report Share Posted March 22, 2008 brate sa oprostenjem ali malo previshe se uvlachis tako da ... bolje da ga "izazoves" 1v1 nego da mu places... :S p.s.GRINDERE JA BI TE DOBIO 1V1 MIRROR 100% !!! ;d A da ti meni malo posikish kitu a ?Ne prawi se pametan i ne kurchi se puno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
uniQue.oGGy. Posted March 22, 2008 Report Share Posted March 22, 2008 A da ti meni malo posikish kitu a ?Ne prawi se pametan i ne kurchi se puno... ma do jaja si idiot Quote elf's imba. Hate that fucking race ! ! ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maky Posted March 23, 2008 Report Share Posted March 23, 2008 (edited) high1 daj banuj ovo spamovanje baram na 2-3 dana..onog ogy moze vise jbt,tvoji postovi mi vredjaju inteligenciju koju i onako slabo imam jos kad procitam to sto ti napises..... zalim te.. ok chvoky thx ...sad sam svatio u cemu je bio problem Edited March 23, 2008 by Hdx.Maky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChvoKy Posted March 23, 2008 Report Share Posted March 23, 2008 pa dobro maky za manjak inteligencije manje vise :)))..al sto ne znas da kucas .. :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
uniQue.oGGy. Posted March 24, 2008 Report Share Posted March 24, 2008 high1 daj banuj ovo spamovanje baram na 2-3 dana..onog ogy moze vise jbt,tvoji postovi mi vredjaju inteligenciju koju i onako slabo imam jos kad procitam to sto ti napises..... zalim te.. ok chvoky thx ...sad sam svatio u cemu je bio problem a kada sam ja to tebe vredjo ? :S samo corleone-denira posto je idiot -.- Quote elf's imba. Hate that fucking race ! ! ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grinder Posted March 24, 2008 Author Report Share Posted March 24, 2008 http://www.wcreplays.com/page?section=pub_...ys&id=62643 ... pogledajte ovog cara malo da se smejete Quote Dlakav kao majmun, al' mi obrijana kita Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rambe Posted March 24, 2008 Report Share Posted March 24, 2008 (edited) znachi koj trip... gledam rep i na pochetku kad te ona harasuje sa Death Knightom [Abbadon] ja gledam i pitam se shto ne jede tango... ffs omfg... peace :D nego jesi ga dobio nije ceo rep... Valjda... Edited March 24, 2008 by Rambe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chmix Posted March 24, 2008 Report Share Posted March 24, 2008 http://www.wcreplays.com/page?section=pub_...ys&id=62643 ... pogledajte ovog cara malo da se smejete car sa mh-om, a inache alfa slepac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rambe Posted March 24, 2008 Report Share Posted March 24, 2008 da to je i meni proshlo kroz glavu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grinder Posted March 24, 2008 Author Report Share Posted March 24, 2008 e ovo je neka nestandardna partija :) http://www.wcreplays.com/page?section=pub_...ys&id=62658 Quote Dlakav kao majmun, al' mi obrijana kita Link to comment Share on other sites More sharing options...
p1nke Posted March 24, 2008 Report Share Posted March 24, 2008 gle rusa kako ih samo masa ;D ae grinderu okini onaj moj riplej protiv humana kad budes imao vremena :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts