Jump to content

Recommended Posts

Nisam stigao ranije na net,ali evo da bacim par komenta za tour u kg.1. kada sam video da nas ima 10 hteo sam da povracam, posto sam presao pola srbije da bih odigrao 1 partiju i ispao.2.put nije mogao biti jeftiniji ;).3.Zahvaljujem svima koji su se prijavili na ruru da ce doci pa prodali.U buduce,dalje od bg ne idem.Prvih 5 na touru,su i top 5 igraca kod nas samo ne znam tacan raspored :).Mada o5 zezalne je bilo ok,cak me i taksista pitao gde u NS ima neko naselje "dedinje"i "novi beograd" :D.Mozak mi je vibrirao ceo taj dan posto predhodni nisam spavao,cak je i oko htelo da ispadne kada sam stigao kuci ali nisam se dao :D.

brate sa eswca nije bilo svih repova... i grinderu, znas sta sam zakljucio iz svega ovoga ? :D Da nikad vise necu biti organizator turnira ^^ Posto je sve lepo u teoriji a u praksi je veliko cimanje,a pogotovo sto nisam znao sta da ocekujem,jer mi se prijavilo vise od 25 igraca a doslo je 10, od tih sam zvao lika nooba bash velikog[veceg od mene] da igra,i plus smo ubedjivali nonija pola sata ... Razumes... jebi ga za repse...ko zna gde je to posto su cloackovani racnari :/

Cini mi se da fale svi replayi koji nisu bili hostovani sa 'Host 1/2/3' i tim sranjima. Bar je tako sto se tice mojih partija [:D]

elf imba.

diablo303kl4.jpg

grinder says:

eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu

grinder says:

:)

grinder says:

i uspeo sam ....

grinder says:

NE!

` Nemanja Recoba ` says:

:D

grinder says:

realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba?

Ja sam mislio da je tur u bn najgori koji sam ja organizovao ali gledajuci ovo :) varam se izgleda :)

turevi u bn su meni najbolji od onih koje ja nisam organizovao [:D]

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Zabo, pa svi su snimani tamo,kada je bio host...moguce je da ste vi hostovali sami koju ali necu da ulazim u to,jer inace na kompovima ima po jedno 100 repova i stvarno sad da trazim na svakom na kome ste igrali po jednu partiju... I host 1/2/3/4 je napravljen samo zbog repova ali ono... jebi ga sad znaci cloackovani su oni racunari na kojima ste igrali jer je Kobrica[vlasnik igraone] instalirao na 8 racunara neki windows xp od 100 mb ... nema nista :) Nema registre sve windows...

Edited by Quake

Jebesh me ako razumem sta znaci da su cloackovani kompovi [|)]

ja sam igrao na drugom kompu kad se udje odma' (secas se valjda) i znam da sam sigurno snimiJo tu partiju vs goveda, a za Padasha nisam siguran. Daj da okacim posle tu partiju vs padasha (sto sam ga dobiJo na lejm [:D] ) na wcreplays i dam ovde link! [:D]

ae plx stvarno je do jaja partija ta vs goveda! eo ti moj mail celavstina@yahoo.com ... ae plx mans fix it [8D]

Dlakav kao majmun, al' mi obrijana kita

E sutra oko 12h [podne] odo do igraone... grinderu,najveca ironija je u tome sto sam na taj komp i prevlacio repove :D

Btw kad se komp cloackuje,to ti je fazon da prekopirash neki drugi totalno na taj ... znahci i OS i stvari sa HDD-a

Kyoshi...totalno si u pravu ... ali mislio sam da je besmisleno jer i dalje negde postoje normalni ljudi koji nece davati lazne informacije...da kad mi neko kaze IGRAM,igra stvarno jbt... al nebitno sta je bilo-bilo je

to se zove ghostovanje mashine, a ne cloackovanje, ili kojom god gluposhtju si ti to nazvao

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Stani, zar nije cloak da radi na vise MHz nego normalno, a ghost je program koji te vraca na "nivo" na kojem si sacuvao, tipa kad si kupio mashinu?

diablo303kl4.jpg

grinder says:

eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu

grinder says:

:)

grinder says:

i uspeo sam ....

grinder says:

NE!

` Nemanja Recoba ` says:

:D

grinder says:

realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba?

Stani, zar nije cloak da radi na vise MHz nego normalno, a ghost je program koji te vraca na "nivo" na kojem si sacuvao, tipa kad si kupio mashinu?

za clock si upravu delimichno... ne morash da clockujesh samo procesor.. a Ghost je program uz pomoc koga prevlachish podatke za jednog hd-a na drug ( cao hd prevuchesh npr.)

ok, evo i mog replaya , mislim da nije losh, human me pushovo kulam negde oko 4 minuta....i ta borba ispred moje baze je trajala sve do pred sam kraj...koji je odprilike 20+min kasnije. Heroji visokih lvla, dosta jedinica, solidan micro, dosta 10hp heroja, jedinica sacuvanih... Pogledajte...necete zazaliti ! I please neki comment...ty ^^

Elf vs Human t1push! good game ! ! !

(okaceno je na wcreplays)

Edited by d0ca