miza Posted January 21, 2008 Report Share Posted January 21, 2008 Stvarno sam imao zelju da pogledam partiju Grinder vs Miza ali sam morao na bus sada sam odglledo rep i mogu da kazem:Grinderu kako si se osecao posle ove partije :D? plakao je! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zba Posted January 21, 2008 Report Share Posted January 21, 2008 Realno elf imba Quote grinder says: eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu grinder says: :) grinder says: i uspeo sam .... grinder says: NE! ` Nemanja Recoba ` says: :D grinder says: realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grinder Posted January 21, 2008 Author Report Share Posted January 21, 2008 Mizo kung FU! Sishi ga bre! alo ljudi nema najbolje partije na turu (DA jeste najuzbudljivija i najneizvesnija partija ) ja vs govedo! ^^ i druga partija vs Padasha ... Quote Dlakav kao majmun, al' mi obrijana kita Link to comment Share on other sites More sharing options...
SexY. Posted January 21, 2008 Report Share Posted January 21, 2008 Nisam stigao ranije na net,ali evo da bacim par komenta za tour u kg.1. kada sam video da nas ima 10 hteo sam da povracam, posto sam presao pola srbije da bih odigrao 1 partiju i ispao.2.put nije mogao biti jeftiniji ;).3.Zahvaljujem svima koji su se prijavili na ruru da ce doci pa prodali.U buduce,dalje od bg ne idem.Prvih 5 na touru,su i top 5 igraca kod nas samo ne znam tacan raspored :).Mada o5 zezalne je bilo ok,cak me i taksista pitao gde u NS ima neko naselje "dedinje"i "novi beograd" :D.Mozak mi je vibrirao ceo taj dan posto predhodni nisam spavao,cak je i oko htelo da ispadne kada sam stigao kuci ali nisam se dao :D. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kyoshi Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 Ja sam mislio da je tur u bn najgori koji sam ja organizovao ali gledajuci ovo :) varam se izgleda :) Quote Grender(:P): Vidi one tamo sorserke, kakav ona build order ima, za njih ne treba patch rade sve same. www.head-hunters.co.nr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grinder Posted January 22, 2008 Author Report Share Posted January 22, 2008 Stvarno su ispali sise svi sto su rekli da ce doci a dosli su ne [:(!] ... pa jbte kad je Noni mogao da se iscima ... vidim da su se okcahili oni ripleji sto fale thx mans ... Quote Dlakav kao majmun, al' mi obrijana kita Link to comment Share on other sites More sharing options...
Quake Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 brate sa eswca nije bilo svih repova... i grinderu, znas sta sam zakljucio iz svega ovoga ? :D Da nikad vise necu biti organizator turnira ^^ Posto je sve lepo u teoriji a u praksi je veliko cimanje,a pogotovo sto nisam znao sta da ocekujem,jer mi se prijavilo vise od 25 igraca a doslo je 10, od tih sam zvao lika nooba bash velikog[veceg od mene] da igra,i plus smo ubedjivali nonija pola sata ... Razumes... jebi ga za repse...ko zna gde je to posto su cloackovani racnari :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zba Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 Cini mi se da fale svi replayi koji nisu bili hostovani sa 'Host 1/2/3' i tim sranjima. Bar je tako sto se tice mojih partija elf imba. Quote grinder says: eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu grinder says: :) grinder says: i uspeo sam .... grinder says: NE! ` Nemanja Recoba ` says: :D grinder says: realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 Ja sam mislio da je tur u bn najgori koji sam ja organizovao ali gledajuci ovo :) varam se izgleda :) Ne seri organizovao si dobar tur :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 Ja sam mislio da je tur u bn najgori koji sam ja organizovao ali gledajuci ovo :) varam se izgleda :) turevi u bn su meni najbolji od onih koje ja nisam organizovao Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 Ovaj zadnji u Vrbasu je takodje dobar bio :), inace slazem se :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Quake Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 (edited) Zabo, pa svi su snimani tamo,kada je bio host...moguce je da ste vi hostovali sami koju ali necu da ulazim u to,jer inace na kompovima ima po jedno 100 repova i stvarno sad da trazim na svakom na kome ste igrali po jednu partiju... I host 1/2/3/4 je napravljen samo zbog repova ali ono... jebi ga sad znaci cloackovani su oni racunari na kojima ste igrali jer je Kobrica[vlasnik igraone] instalirao na 8 racunara neki windows xp od 100 mb ... nema nista :) Nema registre sve windows... Edited January 23, 2008 by Quake Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 turevi u bn su meni najbolji od onih koje ja nisam organizovao Da cak smo imali i ID kartice Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kyoshi Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 Greska ti je najveca bila ziroracun :) Da si rekao uplate za tur do tog i tog datuma... bla bla znao bi koliko bi ti igraca doslo a ovako zajeb zesci :) Quote Grender(:P): Vidi one tamo sorserke, kakav ona build order ima, za njih ne treba patch rade sve same. www.head-hunters.co.nr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grinder Posted January 23, 2008 Author Report Share Posted January 23, 2008 Jebesh me ako razumem sta znaci da su cloackovani kompovi ja sam igrao na drugom kompu kad se udje odma' (secas se valjda) i znam da sam sigurno snimiJo tu partiju vs goveda, a za Padasha nisam siguran. Daj da okacim posle tu partiju vs padasha (sto sam ga dobiJo na lejm ) na wcreplays i dam ovde link! ae plx stvarno je do jaja partija ta vs goveda! eo ti moj mail celavstina@yahoo.com ... ae plx mans fix it Quote Dlakav kao majmun, al' mi obrijana kita Link to comment Share on other sites More sharing options...
Quake Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 E sutra oko 12h [podne] odo do igraone... grinderu,najveca ironija je u tome sto sam na taj komp i prevlacio repove :D Btw kad se komp cloackuje,to ti je fazon da prekopirash neki drugi totalno na taj ... znahci i OS i stvari sa HDD-a Kyoshi...totalno si u pravu ... ali mislio sam da je besmisleno jer i dalje negde postoje normalni ljudi koji nece davati lazne informacije...da kad mi neko kaze IGRAM,igra stvarno jbt... al nebitno sta je bilo-bilo je Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 to se zove ghostovanje mashine, a ne cloackovanje, ili kojom god gluposhtju si ti to nazvao Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zba Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 Stani, zar nije cloak da radi na vise MHz nego normalno, a ghost je program koji te vraca na "nivo" na kojem si sacuvao, tipa kad si kupio mashinu? Quote grinder says: eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu grinder says: :) grinder says: i uspeo sam .... grinder says: NE! ` Nemanja Recoba ` says: :D grinder says: realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chmix Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 Stani, zar nije cloak da radi na vise MHz nego normalno, a ghost je program koji te vraca na "nivo" na kojem si sacuvao, tipa kad si kupio mashinu? za clock si upravu delimichno... ne morash da clockujesh samo procesor.. a Ghost je program uz pomoc koga prevlachish podatke za jednog hd-a na drug ( cao hd prevuchesh npr.) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 Realno, koga briga? Koja offtopicchina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Quake Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 Omg uvek sam to meshao :DD Jebi ga .... ghost je u pitanju :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zba Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 Gracias na infu :) <3 Quote grinder says: eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu grinder says: :) grinder says: i uspeo sam .... grinder says: NE! ` Nemanja Recoba ` says: :D grinder says: realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
d0ca Posted January 28, 2008 Report Share Posted January 28, 2008 (edited) ok, evo i mog replaya , mislim da nije losh, human me pushovo kulam negde oko 4 minuta....i ta borba ispred moje baze je trajala sve do pred sam kraj...koji je odprilike 20+min kasnije. Heroji visokih lvla, dosta jedinica, solidan micro, dosta 10hp heroja, jedinica sacuvanih... Pogledajte...necete zazaliti ! I please neki comment...ty ^^ Elf vs Human t1push! good game ! ! ! (okaceno je na wcreplays) Edited January 30, 2008 by d0ca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted January 28, 2008 Report Share Posted January 28, 2008 "Omg, very nice!! such a interesting and action-pumped game!" roflcopter Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grinder Posted February 5, 2008 Author Report Share Posted February 5, 2008 vs Grubby http://www.wcreplays.com/page?section=pub_...ys&id=59735 ... jebeni gw, josh fontana mane ^^ ... da je bilo koja druga mapa SIGURNO bi bila druga pricha Quote Dlakav kao majmun, al' mi obrijana kita Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts