ChvoKy Posted January 11, 2008 Report Share Posted January 11, 2008 nema sta ti da smirujes masu,ti si ocigledno neki tastatura drkadzija,dodji u kg plz da se igramo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
encore Posted January 11, 2008 Report Share Posted January 11, 2008 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted January 11, 2008 Report Share Posted January 11, 2008 (edited) ako je mentol pozitivna osobina ili kompliment onda nishta nisi loshe rekao... edit: mentolu Edited January 11, 2008 by InfernOwn Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wombat Posted January 11, 2008 Report Share Posted January 11, 2008 Na svakoj strani ima bar po jedan post od chvokija kako oce da pichi zabu haha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kyoshi Posted January 11, 2008 Report Share Posted January 11, 2008 Uprava Napolje! Quote Grender(:P): Vidi one tamo sorserke, kakav ona build order ima, za njih ne treba patch rade sve same. www.head-hunters.co.nr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zba Posted January 11, 2008 Report Share Posted January 11, 2008 Sto se ti osecas prozvanim sto sam ja rekao mentoli? Ja to stalno govorim... Al ne bitno, mrzi me da pricam debilijade. Choki, iskuliraj, kad me vidis sve mi reci, ili me odma zabodi, samo nemoj da smaras na forumu, ides mi na kurac vec Quote grinder says: eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu grinder says: :) grinder says: i uspeo sam .... grinder says: NE! ` Nemanja Recoba ` says: :D grinder says: realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted January 11, 2008 Report Share Posted January 11, 2008 pa osecam se prozvanim jer sam i ja rekao neshto na pitanje "kako dobiti medvede sa orcovima" [/onjelood] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FoR_GlorY Posted January 11, 2008 Report Share Posted January 11, 2008 3 dana, zbog vredjanja drugih chlanova, standardna procedura Pa sto onda nisi banovao Zabu i on je nas vredjao? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alter-Ego-Jednog-Baje Posted January 11, 2008 Report Share Posted January 11, 2008 To i ja pitam....mene si banovao a on je isprozivao sve u sushtini...[quake] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mapko(Cp6uja) Posted January 11, 2008 Report Share Posted January 11, 2008 To i ja pitam....mene si banovao a on je isprozivao sve u sushtini...[quake] Kako ne shvatate da je i na ovom forumu kao i u celoj Srbiji sve "preko veze". :D. Highli glumi nekog moderatora koji je objektivan prema svima satro a na pojedince uopste ne reaguje. ahahah. Izvini hajli moro sam brate jbga to je jace od mene. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alter-Ego-Jednog-Baje Posted January 11, 2008 Report Share Posted January 11, 2008 Classic :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 11, 2008 Report Share Posted January 11, 2008 kad bi ovaj hajli znao da igra pes kao sto banuje ljude mozda i ne bi bio za staro gvozdje! ne lozi se fato leba ti, poduchio sam te zadnji put dalje, moje je pravo da banujem svakoga koga hocu. Chvoki je na 15 topica pretio Zabi, pa je samo jednom dobio suspenziju. Dalje, Zaba je postovao ono sto bih i ja, samo mentol i retard moze na topicu o domacim replayevima da prica o 10-oj stvari, tako da je zaba normalno reagovao i ustedeo meni trud pisanja jednog posta. I za kraj, ako vam se ne svidja, promenite forum. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mapko(Cp6uja) Posted January 11, 2008 Report Share Posted January 11, 2008 samo mentol i retard moze na topicu o domacim replayevima da prica o 10-oj stvari Nije jedini i kolko vidim svi pisu offtopice a najmanje kace repove. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FoR_GlorY Posted January 11, 2008 Report Share Posted January 11, 2008 O necem 10-om, a sto prica sa acom o mircu to nikom nista? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 11, 2008 Report Share Posted January 11, 2008 i svi su dobili opomene na PM ili 3-dnevne suspenzije kad je bilo veceg offtopica ili vredjanja. Ja sigurno ne mogu da sedim na forumu 24h i da brisem postove, narocito kad onako neko isproziva nekog, i onda se zaredja 25 postova ispod uopste ne moram vama da se pravdam, jos jednom, ako vam se ne svidja forum, napustite ga Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
FoR_GlorY Posted January 11, 2008 Report Share Posted January 11, 2008 Poslednji post, nije do foruma do tebe je. xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 11, 2008 Report Share Posted January 11, 2008 ok, ako vam se ne svidjam ja ko moderator, isto mozete da kontaktirate administraciju i objasnite njima vash problem, pa ako vas i admini napushe, onda opet mozete da napustite forum Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted January 11, 2008 Report Share Posted January 11, 2008 Hajli daj mi moda plz :) 4gl.Voodoo vs 4gl.Miza on TM (pravi domaci rep) Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted January 11, 2008 Report Share Posted January 11, 2008 (edited) odgledao i, shta si zakljuchio ?? Edited January 11, 2008 by InfernOwn Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted January 11, 2008 Report Share Posted January 11, 2008 (edited) I za kraj, ako vam se ne svidja, promenite forum. @ Vudu: gledam pa bacam komentar. Cenim da je miza neki russ style odradio :D edit: odgledah rep, prebio si ga previse, mozda isuvise onesided za moj ukus :) Inace, da je izgradio 2 beastiary-a mozda bi mogao i da se odbrani :p Edited January 11, 2008 by Aca~ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kyoshi Posted January 11, 2008 Report Share Posted January 11, 2008 Spasi Srbiju i ubi se Highl1, Highl1... @voodoo gledam pa bacam komentar Quote Grender(:P): Vidi one tamo sorserke, kakav ona build order ima, za njih ne treba patch rade sve same. www.head-hunters.co.nr Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted January 11, 2008 Report Share Posted January 11, 2008 odgledao i, shta si zakljuchio ?? Da je FS sa fast techom gg u najavi i da Miza ne ume sa FS-om kao sa BM-om :) Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kyoshi Posted January 11, 2008 Report Share Posted January 11, 2008 Da je isao bm bila bi druga prica ;) ali veli ko je to da je :) Fina partija :) i jos micanje buba da ih kodo ne sazvace :) Quote Grender(:P): Vidi one tamo sorserke, kakav ona build order ima, za njih ne treba patch rade sve same. www.head-hunters.co.nr Link to comment Share on other sites More sharing options...
miza Posted January 11, 2008 Report Share Posted January 11, 2008 Hajli daj mi moda plz :) 4gl.Voodoo vs 4gl.Miza on TM (pravi domaci rep) bravo voodoo za tebe prvo igrali smo cg koji sam igrao preko kurca drugo igram neshto shto nisam u zivotu odigrao vs ud trece ovo ti je 1na od 30 partija koju si dobio i trcish na rur ko cigan da kachish.TiPA sad ja okacim rep na ei vs tebe gde kupujem mass dmg sa bm i tucem te s herojem ceo game i kazem pravi domaci sex...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maky Posted January 11, 2008 Report Share Posted January 11, 2008 (edited) Vidim nema ni jedan elf rep u novije vreme pa evo 3 ok rep all svi vs 4gl.vood Hdx.Maky VS 4gl.Vood http://www.megafileupload.com/en/file/36157/replay-zip.html Edited January 11, 2008 by Hdx.Maky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts