spo(ghost) Posted July 25, 2006 Report Share Posted July 25, 2006 (edited) Jeli ovo bio sarkazam ili ... ? Highl1: "Warn i trodnevni ban zbog stupidnosti" Edited July 25, 2006 by spo(ghost) Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted July 25, 2006 Report Share Posted July 25, 2006 Pa bio sarkazam ili ne,mislim da je predlog sasvim na mestu. Bolje jedan sticky gde ce svi gurati sve shto im padne na pamet,nego konstantno otvaranje novih topica sa repovima random/gosu domacih igracha. Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 25, 2006 Report Share Posted July 25, 2006 Jeli ovo bio sarkazam ili ... ? naravno da nije..tuzno je toliko nemanje mozga,ali shta ces, nisi ti kriv Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted July 25, 2006 Report Share Posted July 25, 2006 ja cekam da VoOdoO_MaN okaci repove...nista bez njegovog surrounda sa 4 jedinice !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest epicAdrian Posted July 25, 2006 Report Share Posted July 25, 2006 Neko mi je rekao da on surrounduje sa 3 jedinice i 1 ovcom olol! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WrVoX Posted July 25, 2006 Report Share Posted July 25, 2006 naravno da nije..tuzno je toliko nemanje mozga,ali shta ces, nisi ti kriv Nije on kriv Kriva mu Kicma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lastman Posted July 25, 2006 Report Share Posted July 25, 2006 brate kako si stavio rep na wcreplays !!! ja sam mislio da je to za ove nabudzene pro igrace!!![grubby,toD,zac.. bez uvrede ali kako :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted July 25, 2006 Report Share Posted July 25, 2006 (edited) brate kako si stavio rep na wcreplays !!! ja sam mislio da je to za ove nabudzene pro igrace!!![grubby,toD,zac.. bez uvrede ali kako :D OMG, pa registrujesh se, pa okachish replay, imash tamo sekciju members replays... edit: A shta vi radite kad imate apm 229 i sl. ? Moj je obichno 120-160... Edited July 25, 2006 by FistBorn Quote Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bullseye_So Posted July 25, 2006 Report Share Posted July 25, 2006 apm is a shit, ko to gleda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 edit: A shta vi radite kad imate apm 229 i sl. ? Moj je obichno 120-160... Opshte sa tastaturom u nedostaku boljeg... Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 apm is a shit, ko to gleda Ma znam, ali mi samo nije jasno shta toliko drndaju. I izvinjavam se na offtopicu Quote Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 Moram ja da pokazem skill hahaha Weasel(ud) vs Wolf(hmn) Panda Skill - ja sam ovaj elf sto materuje pandu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lastman Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 nije zanimljivo izgruvati hmn-a sa UD !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 (edited) Pa dobro mogu da kacim reply kako sa humanom izgruvam istog igraca (UD) Jedino kad je imba elf nema sanse :( Edited July 26, 2006 by weasel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lastman Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 aj kad si vec tu kako da okacim makar ovamo rep na wc.replays ne mogu da se registrujem nesto 3puje!!! imam bash dobri partija iz nashe igraone :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lastman Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 i odgledao sam ono protiv hmn-a na turtle pa sta standard i nema sane da dobije osim ako nije bas neki loodak!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
encore Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 Save target as snima link a ne replay koliko ja znam... Onda ce snimiti link lol a ne replay.... Nemoj se praviti pametan kad kliknes desnim n ikonicu downoland i kliknes save trg. as sacuvacete ti replay na mesto gde zelis da ga sacuvas...e sad na nekim linkovima ne moze ni tako onda lijepo dragujes ikonicu i otvoris je kao novi tab... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 (edited) aj kad si vec tu kako da okacim makar ovamo rep na wc.replays ne mogu da se registrujem nesto 3puje!!! imam bash dobri partija iz nashe igraone :)) Nikad nisam tamo kacio replye.Mislim da tamo ne moze da kaci reply ko oce Edited July 26, 2006 by weasel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lastman Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 ne moze ko hoce na klanrur :(( ok [:(!] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 Ja sam reko ne moze na wcreply a ovde kaci ko ti brani.Imas xxxxx free upload servera Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare-SOMBOR Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 Ja sam reko ne moze na wcreply a ovde kaci ko ti brani.Imas xxxxx free upload servera ma moze samo u svoj folder stavljas vamo tamo.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grinder Posted July 26, 2006 Author Report Share Posted July 26, 2006 Hvala svima ( ne mogu da verujem da je Zerox postovao onako normalan post thx debeli ). Voodoo bice i tvojih keve mi! @govedo: stvarno jebo te ecnelosni - insolence :P Za ono u vezi koncentracije to ste u pravu ali svi oni koji me iole poznaju, znaju da ja 99% partija igram posle ponoci tako da nije bash da ne utice jbg Quote Dlakav kao majmun, al' mi obrijana kita Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misha-King Posted July 27, 2006 Report Share Posted July 27, 2006 ^ znam kad ti je prazna gajba tako da znam u kom vremenu igras :D (capito? ^^ ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted July 27, 2006 Report Share Posted July 27, 2006 To EpicAdrian: Taj replay postoji i dan danas. Znam tachno na kom kompu je u KGB-u... Ako mi ne verujesh boli me... Kada se to desilo pored mene su sedeli Srle i Zerox.... A zashto ne biste manje spammovali a vishe postovali repove? Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bullseye_So Posted July 27, 2006 Report Share Posted July 27, 2006 Evo upravo sam pregledao celi replay pack od makija i dosta je zanimljiv , likovi lvl 36-40> ... ali ovaj mi se najvise dopao , btw ovog lika koga je dobio, taj je dobio howwedo-a na cw 2-0 cini mi se. pT-Maki vs T220-Monk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts