Highl1 Posted December 20, 2006 Report Share Posted December 20, 2006 vratio se, sa diplomom Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ping-vin Posted December 21, 2006 Report Share Posted December 21, 2006 dobra partija je sa pointom. mnogo mi se dopada Quote bla bla truc truc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 21, 2006 Report Share Posted December 21, 2006 manje spam-a, da ne delim banove. <edit> Sendador 3 dana zbog ponovljenog spama Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted December 24, 2006 Report Share Posted December 24, 2006 (edited) One Hero > army Edited December 24, 2006 by weasel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bullseye_So Posted December 30, 2006 Report Share Posted December 30, 2006 Evo za sve massere jedan replay AT 4v4 - Cherryville Team 1: GrN, cube.howwedo, teh]lenda, teh]bull Team 2: 1nF.AmphibiuS, cen.Creative, iCantPlayWC3, upro.nawt CLICK ME Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted December 30, 2006 Report Share Posted December 30, 2006 Brate, trebalo je reppack da napravish trenutno 10-tog tima Northrenda!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 30, 2006 Report Share Posted December 30, 2006 ko bi to gledao? da se ne lazemo, niko. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mickeyyy Posted December 30, 2006 Report Share Posted December 30, 2006 zasto niko? evo ja cu da gledam ovu partiju jer je puno zanimljivija nego neki obichni replayevi u kojima vec znash ceo scenario,i koji praktichno liche jedan na grugog... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare-SOMBOR Posted December 30, 2006 Report Share Posted December 30, 2006 ballzejevi fanovi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 30, 2006 Report Share Posted December 30, 2006 zasto niko? evo ja cu da gledam ovu partiju jer je puno zanimljivija nego neki obichni replayevi u kojima vec znash ceo scenario,i koji praktichno liche jedan na grugog... chovek koji gleda grinove partije je ozbiljno umobolan Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bullseye_So Posted December 30, 2006 Report Share Posted December 30, 2006 pa nigde nije napisano da svi morate obavezno gledati, ko vas jebe, ko oce da gleda skinuce posle reseta ima da drzimo #1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted December 30, 2006 Report Share Posted December 30, 2006 ali na xpamu Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mickeyyy Posted December 30, 2006 Report Share Posted December 30, 2006 chovek koji gleda grinove partije je ozbiljno umobolan Grinova partija je samo 1/4, pa nece imati neki preveliki efekat! xP ali preporuchena doza je jedan replay na dan ! p.s. ne meshati sa ostalim replayima iste vrednosti! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kyoshi Posted December 30, 2006 Report Share Posted December 30, 2006 Ne dirajte Green-a baju inace ako se baja naljuti eto verge! Ae dajte neki fin rep... Quote Grender(:P): Vidi one tamo sorserke, kakav ona build order ima, za njih ne treba patch rade sve same. www.head-hunters.co.nr Link to comment Share on other sites More sharing options...
lastman Posted December 30, 2006 Report Share Posted December 30, 2006 dobre su grinove samo puno qla i u bazi i na expu kako je onima koji igraju vs njega ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 31, 2006 Report Share Posted December 31, 2006 Bogovi timske igre su se vratili! Pogledajte nevidjene skillere srpske wc3 scene, Grina, Goveda i chuvenog gwl-wpl-tfl-tgl-(ubaci random ligu) admina Bullzeye-a u akciji protiv sadamovih sledbenika! http://tft.replayers.com/index.php?action=view&id=79155 p.s. god bless UK Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted January 1, 2007 Report Share Posted January 1, 2007 (edited) Ahahaha, znao sam da ce Makaveli sisica da ti da rep. Taktika im je vrh (iako smo je mi probali posle i posisali karinu 2x ). A Govedo retard je rekao da su ovo ieS likovi... Edited January 1, 2007 by Green Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted January 1, 2007 Report Share Posted January 1, 2007 Ti si retard. Rekao sam to zato sto sujin isto prica RUSS PRIVET WYVERN GHOST SPEEDetcetcetc )) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bullseye_So Posted January 1, 2007 Report Share Posted January 1, 2007 Bogovi timske igre su se vratili! Pogledajte nevidjene skillere srpske wc3 scene, Grina, Goveda i chuvenog gwl-wpl-tfl-tgl-(ubaci random ligu) admina Bullzeye-a u akciji protiv sadamovih sledbenika! http://tft.replayers.com/index.php?action=view&id=79155 p.s. god bless UK ej nisam bio admin na tgl, al zaboravio si CB i NCL evo za par dana imam 18 pa mogu i wc3l ako ocu, al smara me nesto nego nije nam islo taj dan... tj prvo smo taj dan napravili 7-0 winova i onda uvece 5-0 luzevi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nino Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 (edited) sto vise niko ne salje replay :( vec mesecima Edited January 21, 2007 by Nino Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 (edited) Evo jedan rep. Napomena: Ne gleda se partija, nego chat ME RUS! Click Me! Edited January 21, 2007 by Green Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 Russia]Wolfy, trazite od njega repove, samo sto on stvarno misli da govori engl !! 1!1!1 Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted January 22, 2007 Report Share Posted January 22, 2007 Par repova... http://files.myopera.com/voodoo_man/Replays/reps.rar vs Howwedo (Orc) vs Rogue- (Hum) vs T1)Kitty.Cat (Ne) Mirrore gubim Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted January 22, 2007 Report Share Posted January 22, 2007 Svi dobro znamo da si okacio te repove da bi se pohvalio da si u Exitu... Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts