Jump to content

Obaveštenje - novosti na forumu!


Guest

Recommended Posts

Kao što znate, u proteklom periodu forumski softver apgrejdovan je na noviju verziju, koja je, pored problema sa spoiler-ima i sličnim sitnicama donela i neke nove mogućnosti. Ovde čitajte o tim novostima i kako one utiču na vaš forumski život.

Quick Edit: Brže editovanje postova, bez ponovnog učitavanja cele strane.

Display Name: Nema više moljakanja admina da vam promene nick! Jednom u tri meseca nickove možete menjati sami, s tim što korisničko ime koje koristite da biste se ulogovali na forum ostaje isto. Da biste izbegli probleme sa prepoznavanjem korisnika koji iskoriste ovu opciju, uvedena je stavka Display Name History u korisničke profile. Do nje dolazite tako što otvorite profil nepoznatog korisnika (klikom na njegov nick), pa iz Profile Options menija sa desne strane izaberete dotičnu stavku.

Signature Limiter: Od sada forum automatski ograničava veličinu potpisa. Možete staviti dve slike po 200x100 piksela (jedna pored druge = 400x100; jedna iznad druge = 200x200). Što se tekstualnih potpisa tiče, od sada je maksimum četiri (4) reda teksta po 100 karaktera.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...