Stator Posted July 8, 2006 Report Share Posted July 8, 2006 Nadjoh u Sk-u ovaj link a a posto znam da ce vas mrzeti da prekucavate slovo po slovo reko da odradim ja to za vas i ucinim dobro delo za danas http://video.google.com/videoplay?docid=-8618166999532839788 Ono sto je mene zacudilo je sto su uglavnom rade ribe a to nije kako sam ja to zamisljao. Ali eto svaki dan nesto novo naucis.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 8, 2006 Report Share Posted July 8, 2006 samo neka mi neko objasni... ko jebe one "zene" ???? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted July 8, 2006 Report Share Posted July 8, 2006 Da li je bitno? Njihove ideje koristis svakodnevno, da nema google-a verovatno pola stvari sada ne bi nasao na netu. Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted July 8, 2006 Report Share Posted July 8, 2006 word..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted July 8, 2006 Report Share Posted July 8, 2006 koji geekovi jebote:) ali svi, od prvog do poslednjeg osim Sergeja se ponashaju kao tr00 geekovi ;) dodushe, nije da ne bih tamo radio :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted July 9, 2006 Report Share Posted July 9, 2006 Kapiram da bi poludeo posle par meseci u takvoj atmosferi. Suvishe Happy, Happy, Joy, Joy for me. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 9, 2006 Report Share Posted July 9, 2006 ma to je sve foliranje za javnost sve to im rade kinezi za 10$ godishnje 24h /7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted July 9, 2006 Report Share Posted July 9, 2006 ja bih taj google tuzio zbog diskriminacije lepih devojaka sve neke babe gadne i to sto kili kaze ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOd Posted July 13, 2006 Report Share Posted July 13, 2006 a brate de si ti video da su ribe koje dodjaja izgledaju pametne i na tako nekim visokim polozajima u dobrim firmama e si tako neshto gledao na pinku neka serija ???? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted July 14, 2006 Report Share Posted July 14, 2006 Opet ovaj sa zarezom nhf brate, ali da li ti uopshte chitash to shto si postovao? :) topic: Naravno da ima lepih i pametnih devojaka. Nego gugl je kao svaka velika firma trazi pametne i donekle za okolinu prijatne ljude. Ali ko shto kaze kili, meni i dalje nije jasno ko stvarno jebe one zene :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted July 14, 2006 Report Share Posted July 14, 2006 Ko? pa brate likovi shto nose one patike sa federom na peti :PP Realno zvuci previse hepi hepi da bi bilo istinito. Nazirem trenutak prelamanja i rastajanja sa mozgom posle par dina rada tamo. Mozda gresim ali opet meni to lichi na sektu pomalo. Ako je neko gledao film o nastanku apple-a i microsofta e pa podsecaju malo na apple u svojoj filozofskoj eri ... Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted July 14, 2006 Report Share Posted July 14, 2006 Pirates of the Sillicon Valley ftw:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts